25 / 04 / 2024

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...




Mamak Belediye Meclisi, 2015 yılı Faaliyet Raporu’nu onayladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. 7 yıldır insanı merkeze alan bir anlayışla çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’ın Başkent’in en önde ilerleyen ilçelerinden biri olduğunun altını çizerek, “Mamak’a sosyal ve kültürel belediyeciliğin yanı sıra kalıcı eserler kazandırdık” dedi. Akgül, “30’un üzerinde dev tesisi ilçemize kazandırdık. Bilgi evleri, aile merkezleri, gençlik ve kültür merkezlerimiz, spor ve sosyal tesislerimizle toplumun her kesiminden ve her yaştan vatandaşımıza ulaştık. Hizmetlerimizin ve emeğimiz ilçemizin her köşesine yansıdı” dedi.

 
Kentsel dönüşümde örnek ilçeyiz

Kentsel dönüşüm ve rekreasyon projelerimizle Başkentin örnek gösterilen ilçesi haline geldik diyen Akgül; “2015 yılı içerisinde ilçemizde 778 iskan, 580 yapı ruhsatı vererek yapılaşmanın önündeki engelleri kaldırdık. Park sayımızı 327’ye çıkararak Mamaklıların rahat nefes alabileceği alanlar oluşturduk. Planlı ve kararlı bir şekilde yürüttüğümüz projelerimiz sayesinde, Mamak’ın gecekondu bölgesi olduğu algısını değiştirerek, dönüşüm projelerimizle örnek gösterilir hale geldik” dedi.

 
Akgül soruları tek tek cevapladı

Faaliyet Raporu ile ilgili tüm soruları tek tek cevaplayarak meclis üyelerini bilgilendiren Akgül, Mamak’ta yaşanan büyük değişim ve dönüşümün önümüzdeki yıllarda da tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi. 




Mamak Belediyesi


Geri Dön