26 / 04 / 2024

Mesut Akgül, Gülveren İş Merkezi'ni gezdi!

Mesut Akgül, Gülveren İş Merkezi'ni gezdi!

Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinde kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, bölgede istihdam sağlayan yatırımların yapımını da gerçekleştiriyor...



Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinde kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, bölgede istihdam sağlayan yatırımların yapımını da gerçekleştiriyor. 


Mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesinde kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, bölgede istihdam sağlayan yatırımların yapımını da gerçekleştiriyor. İş merkezlerinin hızla yükseldiği Mamak'ta  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gülveren İş Merkezi'ni gezdi. 


Akgül, yapımı tamamlanma aşamasına gelen iş merkezi hakkında Gökçek'e bilgi verdi. 4,5 yılda Mamak'ta dev adımlar attıklarını kaydeden Akgül, Mamak'ın çekim gücünü artıran yatırımların bir bir tamamlandığını belirtti. 


Mamak'ın farklı noktalarında yapımı tamamlanan ve devam eden iş merkezleri Mamak'a hem yeni bir çehre kazandırıyor hem de istihdam sağlıyor. İş merkezlerinin iş ve ticaret dünyasına yeni fırsatlar sunacağını belirten Akgül, "Yatırımlarımız sürerken, özel sektör yatırımlarının da önünü açıyoruz. Bölgemize yatırım yapan iş adamlarına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön