25 / 04 / 2024

Mesut Akgül Kartaltepe Kentpark'ta inceleme yaptı!

Mesut Akgül Kartaltepe Kentpark'ta inceleme yaptı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kartaltepe Kentpark'ta incelemelerde bulundu. Yapımı yüzde 65 seviyesinde tamamlanan Kartaltepe, Mamak'a vizyon katacak ve tamamlandığında Başkent'in en büyük rekreasyon alanlarından biri olacak..



Türkiye'nin ilk çocuk müzesinin yapıldığı Kentpark, başkentlilere gondol keyfi de yaşatacak. 2009 yılından bu yana Mamak'ta büyük bir dönüşüm yaşandığını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; "Göreve geldiğimizde hazırladığımız projeleri tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu gün Mamak'ta her yönüyle büyük bir dönüşüm çalışması gerçekleşiyor. Yarınları Mamaklılar için çok daha güzel yapmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi. 


Kartaltepe Kentpark'ta spor alanları, koşu yolları, seyir terasları, kafeteryalar, Pierre Lotti benzeri açık hava Türk Kahvehanesi, değirmen, müze, seyir tepesi ve otopark yer alıyor. Mamak'a ayrı bir hava katacak parkta. Hatip Çayı'nın proje içinde kalan bölümü temizlenerek, su aktivitelerine yer verilecek. 

Ankaralılar oluşturulan gölette gondolla gezme imkânı bulacak


Anayurt Gazetesi


Geri Dön