28 / 03 / 2024

Mesut Akgül Mamak Kentsel Dönüşüm projesinin örnek dairelerini gezdi!

Mesut Akgül Mamak Kentsel Dönüşüm projesinin örnek dairelerini gezdi!

Mesut Akgül, Gülseren-Anayurt Mahallelerinde uygulanan kentsel dönüşümü yerinde inceledi. Örnek daireleri de gezen Akgül, Mamak’ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti.




Mamak Belediyesi, daha yaşanılabilir bir Mamak için marka şehirler kurma yolunda kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gülseren-Anayurt Mahallelerinde uygulanan kentsel dönüşümü yerinde inceledi. Örnek daireleri de gezen Akgül, Mamak’ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını belirtti. Mamaklı vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Akgül, “Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor. Konutların inşaat çalışmaları devam ederken, yeni binalar için temel çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Daha önce kentin vitrini konumunda gecekonduların görüldüğü alanda modern konutların yükseldiğini görmek, ilçemiz için önemli bir avantaj” dedi.


Ankara Zafer




Geri Dön