27 / 04 / 2024

Mesut Akgül: Mamak'ın silüeti de ekonomisi de değişecek!

Mesut Akgül: Mamak'ın silüeti de ekonomisi de değişecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç,Karaağaç ve Hüseyingazi mahalle sakinleriyle buluştu. Akgül, " Biz bu ilçenin siluetini de ekonomisini de değiştirmeye kararlıyız " dedi...



Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç,Karaağaç ve Hüseyingazi mahalle sakinleriyle buluştu. Yaptıkları ekonomik düzenlemelerle beş yılın sonunda 210 milyonluk, yüzde 38'i yatırıma ayrılan bir bütçeyle Mamak'a hizmet ettiklerinin altım çizen Akgül, "Biz bu ilçenin siluetini de ekonomisini de değiştirmeye kararlıyız" dedi. Kentsel dönüşümün gerekliliğine vurgu yapan Akgül, anlaşmaların yüzde 82 oranında sağlandığını belirterek, "Altıağaç ve Karaağaç mahallelerimizde yüzde 90 civarında yıkımlarımız tamamlandı, Hüseyingazi Mahallemizde de yıkımlar devam ediyor. Yıkımlarımızın startım verdiğimiz Eylül ayından itibaren 761 gecekondu yıkıldı" ifadesini kullandı. Mamak'ın geride bırakılan beş yılda altın çağım yaşadığım kaydeden Akgül, şunlan dedi: "Mamak birçok yenilikle bu dönemde tanıştı Ne yapılıyorsa Mamak için yapılıyor. 

Kentsel dönüşüm bir fırsattır. Vatandaşlarımızın isteklerini, çıkarlarım ve faydalarım asla gözardı etmiyoruz. Bizler konut değil, yaşam alanları oluşturuyoruz." 


Türkiye Gazetesi 


Geri Dön