19 / 04 / 2024

Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu!

Mesut Akgül, müteahhitlerle buluştu!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Toplantıya Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ da katıldı...




Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, MİM-DER Başkanı Hamza Can ve MİM-DER yönetimi katıldı. Toplantıda inşaat sektöründe neler yapılabilir, müteahhitlerin yaşadığı problemler ve istekleri gibi konular ele alındı. İnşaat sektörünün, ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Akgül, Mamak'ın büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.

 

Gayrimenkul fiyatları arttı

Mamak'ın, her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu belirten Akgül, “Sağlıklı şehirleşme sadece binaların düzgün yapılmasıyla alakalı değildir. Şehirleşme bir kültürdür, sosyal yaşamdır, sağlıklı yaşam alanlarıdır. Kentsel dönüşüm projelerimizin yanı sıra özel müteşebbislerin yatırımları da ilçemizde gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin değerinin artması doğrultusunda oluşturduk. İlçede neredeyse adım başı inşaat var. Mamak’a yatırım yapanlar şanslı. Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından Ankara’nın en değerli ilçesi haline geldi” dedi.

 

İlçe sakinleri de bizde kazançlıyız

Bu tür buluşmaların, yöneticilerle müteahhitler arasındaki diyalogun artmasına katkıda bulunduğunu kaydeden Mim-Der Başkanı Hamza Can da, “Mamak’a yapılan yatırımlar hem ilçe sakinlerinin hem de biz müteahhitlerin bölgede olan yatırımlarını daha kazançlı hale getirdi. Mamak Müteahhitler Derneği olarak kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.



Mamak Belediyesi


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği'nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya Akgül'ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, MİM-DER Başkanı Hamza Can ve MİM-DER yönetimi katıldı. Toplantıda inşaat sektöründe neler yapılabilir, müteahhitlerin yaşadığı problemler ve istekleri gibi konular ele alındı. Mamak'ta her geçen gün imar yönetmeliğine uygun binalar yapıldığını belirten Akgül, "Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından Ankara'nın en değerli ilçesi haline geldi. " dedi. Başkan Akgül toplantı sonunda Mamaklı müteahhitlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


Sabah



Haber Anayurt Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği’nce düzenlenen kahvaltıda müteahhitlerle bir araya geldi. Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen toplantıya, Akgül’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ, MİM-DER Başkanı Hamza Can ve MİM-DER yönetimi katıldı. Toplantıda inşaat sektöründe neler yapılabilir, müteahhitlerin yaşadığı problemler ve istekleri gibi konular ele alındı. İnşaat sektörünün, ekonominin lokomotifi olduğunu kaydeden Akgül, Mamak’ın büyümesinde ve gelişmesinde müteahhitlerin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.


Mamak’ın, her geçen gün imar yönetmeliğine uygun modern ve sağlam binalara kavuştuğunu belirten Akgül, “Sağlıklı şehirleşme sadece binaların düzgün yapılmasıyla alakalı değildir. Şehirleşme bir kültürdür, sosyal yaşamdır, sağlıklı yaşam alanlarıdır. Kentsel dönüşüm projelerimizin yanı sıra özel müteşebbislerin yatırımları da ilçemizde gayrimenkul sektörünün hareketliliğini artırırken fiyat artışlarını da önemli derecede etkiledi. Politikalarımızı, ilçenin değerinin artması doğrultusunda oluşturduk. İlçede neredeyse adım başı inşaat var. Mamak’a yatırım yapanlar şanslı. Mamak çarpık yapılaşmanın en bilinen örneği iken, bugün gayrimenkul fiyatları açısından Ankara’nın en değerli ilçesi haline geldi” dedi.


Anayurt


Geri Dön