24 / 04 / 2024

Mesut Akgül, Yeşilbayır sakinleriyle buluştu!

Mesut Akgül, Yeşilbayır sakinleriyle buluştu!

Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Yeşilbayır sakinleriyle buluştu. Akgül'e Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir'de eşlik etti...



Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Yeşilbayır sakinleriyle buluştu. Mahalle sakinlerini dinleyen Akgül'e Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Başkan Yardımcıları Erdoğan Karadağ ve Aydın Demir'de eşlik etti. 


Geçen beş yılın değerlendirmesini yapan Akgül; "Mamak'ta birçok ilke imza attık. Beş yıl önce göreve gelirken bir seçim beyannamesi yayınladık. O seçim beyannamesinde verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Yaptığımız yatırımlarla Mamak Ankara'nın yeni yıldızı haline geldi. Bir dönemin çöplüğüyle ve cezaeviyle anılan Mamak, şimdi adını spor yatırımlarıyla, kentsel dönüşümleriyle duyuruyor. 


Sağladığımız mali disiplinle birlikte hem bütçemiz büyüdü hem de yıllardır biriken borçlar ödendi. Yani gelecek nesle borçlu bir belediye bırakmayacağız" dedi. Yeşilbayır'ın 2009 yılında yaşadığı en büyük sorunun altyapı sorunu olduğunu dile getiren Akgül; "Yeşilbayır'ın altyapı sorunu tamamen çözüldü. Bu gün altyapı sorunlarından bahsetmiyoruz. Büyükşehir belediyesiyle beraber yaptığımız ve Yeşilbayır'ın önünde bulunan köprülü kavşakla yaşanan üzücü kazaların da önüne geçtik. Ayrıca bölgemizin ilk hastanesi yine Yeşilbayır'a yapılıyor. Bu gün Yeşilbayır: aile merkeziyle, bilgi eviyle, gençlik merkeziyle, parklanyla Mamak'ta yaşanan dönüşümün en güzel örneklerinde biri oldu" dedi. 


Anayurt Gazetesi 


Geri Dön