29 / 03 / 2024

Mesut Arslan: Günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Mesut Arslan: Günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul' un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi...



Türkiye'nin kentsel planlama ve master plan ile gerçekleşen ilk projelerinden biri olma özelliğine de sahip olan Tema  İstanbul  projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi. İçinde bir çok 'ilk'i ve 'en'i barındıran, Türkiye'nin özel sektör tarafından yapımı süren mega projelerinden biri Tema İstanbul 1 milyon 500 bin metrekarelik arazi üzerinde, yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırımla hayat bulacak proje, Tema İstanbul konut bölümü, Tema Plaza ve Tema World eğlence parkı olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. 


İmalat ve satış hızı paralel Mesut Arslan Tema İstanbul'un geçtiğimiz yıl temmuz ayında satışa sunulduğunu hatırlatarak, 3 bin 31 dairenin yer aldığı Tema İstanbul'da konutta ilerleme oranının yüzde 65'e ulaştığını, kaba yapının ise yüzde 90 tamamlandığını anlattı. Projede 24 ayda 900 bin metrekarelik inşaat alanının tamamlanacağını kaydeden Mesut Arslan, "3 bin 500 kişinin çalıştığı şantiyemizde günde 14 dairenin kaba inşaatını bitirme hızına sahibiz. 5 daireyi anahtar teslim hale getiriyoruz. Bir projenin başarısı için imalat hızı ile satış hızının paralel gitmesi lazım. 


Günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor. Projede teslimlerimiz Temmuz 2015'de olacak" dedi.' Her gün 11 yeni müşteri Ocak ayından bu yana satış ofisine gelen günlük yeni müşteri sayısının aylık ortalamasının 11 ila 13.5 arasında değiştiğine değinen Mesut Arslan, eski müşterilerle birlikte günlük satış ofisine gelen sayısının ortalama 5 olduğu bilgisini verdi. 


Arslan, yeni müşteri sayısındaki sürekliliğin, projenin istikrarının bir göstergesi olduğunu kaydetti. Konut alıcılarının konut alırken tercihlerini belirleyen birinci etkenin, ulaşım, konum, ikinci etkeni özgün mimari, üçüncü etkenin daire karması, dördüncü etkenin fiyat olduğu bilgisini veren Mesut Arslan, tüm bu kriterlerin Tema İstanbul'da toplandığını, satış istikrarının altında da bunun olduğunu vurguladı. Tema İstanbul'da teslimler Temmuz 2015'te yapılacak. 


Posta 


Geri Dön