26 / 04 / 2024

Mesut Ercan İnşaat 10. yılını kutladı!

Mesut Ercan İnşaat 10. yılını kutladı!

Konya'da inşaat sektöründe yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat, gerçekleştirilen etkinlikle 10. yılını kutladı. Etkinliğe Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Ali Yükseksoy da katıldı...




Konya'da inşaat sektöründe yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat, gerçekleştirilen etkinlikle 10. yılını kutladı. Etkinliğe Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Ali Yükseksoy, Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Aslan Korkmaz ve firma çalışanları katıldı. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Mesut Ercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Yumrutaş, "Hızla gelişen ülkemizde insanlarımız güçlü, dayanıklı ve kaliteli konutlara ihtiyacı olduğu gibi bu bağlamda dürüst güvenilir ve verdiği söze sadık müteahhitlere de ihtiyaç vardır. 12 yaşımda rahmetli büyükbabam ve rahmetli amcamın yanında inşaat işçisi olarak başladığım inşaat işine olan sevgimi 23 yıllık demiryollarında geçen hizmetim bile bitiremedi. Bu nedenle 23 yıllık devlet memuru iken istifa ederek 10 yıl önce 'Huzur ve Güven İnşa Eder' sloganıyla bu şirketi kurduk. Bize olan güveninizle bugüne kadar bin 236 daireyi teslim ettik" şeklinde konuştu. 

Programa katılan Selçuk Öztürk ise Mesut Ercan İnşaat şirketinin çalışanlarını ve yönetimini tebrik ederek, "10 yıl içerisinde bin 200'den fazla daireyi teslim ederek, Konya'nın inşaat sektörüne hizmet ettikleri için tebrik ediyorum. İnşaat sektörü ülkemiz ve Konyamız için çok önemli bir sektör. Türkiye'de birçok sektörü hareket haline geçirebilen, birçok alt sektörü harekete geçiren ve başarılı yapıldığında ülkeye güzellik katan; ama yanlış yapıldığında da hakikaten hem ülkeye hem de şehre büyük haksızlıklara sebebiyet verebilecek bir sektör. Güvenin çok önemli olduğu, insanların güven unsurunu önemsediği bir sektör. 

Bu kısa süre içerisinde bu güveni Konya'ya iş alemine ve ülkemize verdiği için Mesut Ercan İnşaat'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Konuşmaların ardından plaket törenine geçilerek, konuklara da çekilişle hediyeler dağıtıldı.



Anadolu Manşet


Geri Dön