28 / 03 / 2024

Mesut Güleroğlu yeniden İzmir Emlak Komisyoncuları Odası başkanı oldu

Mesut Güleroğlu yeniden İzmir Emlak Komisyoncuları Odası başkanı oldu

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) seçimlerinde Başkan Mesut Güleroğlu yeniden başkanlık vizesi aldı



 Tek aday olarak yola çıkan Güleroğlu, öğleden sonra yapılan olağan genel kurulda 180 geçerli oy alarak koltuğunu korudu. 1999 yılında odanın kuruculuğunu yaptıktan sonra başkanlık koltuğuna oturan ve o tarihten beri 2 dönemdir görevde olan Mesut Güleroğlu, 3. dönemde yeni yönetimiyle birlikte emlak sektörünün sorunlarına çözüm bulmaya çalışacaklarını söyledi. 

Hilton Oteli Balo Salonu'nda gerçekleştirilen seçime Sanayi ve Ticaret eski Bakanlarından Ali Rıza Köy ve  İzmir  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu katıldı.

Olağan kurulun dikkat çeken yanı ise seçime sponsor olan Akbank ve Denizbank'ın çekilişle LCD televiyon ve mini laptop dağıtması oldu. Seçimden hemen önce yapılan çekilişi merakla bekleyen üyelerin birçoğu, hediyeler dağıtıldıktan sonra oy kullanmadan salondan ayrıldı. Toplam bin 500 üyesi bulunan İZEKO'nun olağan genel kurulunda biri boş, biri de geçersiz olmak üzere toplam 182 oy kullanıldı. Yeni yönetimde Temur Demir, Gönül Vural, Beyhan Saral, Kurbani Uçar, Sevgi Dereş, Abdullah Akbulut, İsmail Aydöner, Önder Vural, Mesut Güleroğlu yer aldı.
Yeni Asır

Geri Dön