19 / 04 / 2024

Mesut Sancak kimdir?

Mesut Sancak kimdir?

Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak kimdir? Mesut Sancak, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Mesut Sancak hangi projelere imza attı?



Mesut Sancak kimdir?

Mesut Sancak, 1974 yılı Siirt doğumlu. Yaşamının ilk on yılı Van’da geçen iş adamı Mesut Sancak, bugün Saya Grup şirketi olan Folkart Yapı’ın Yönetim Kurulu Başkanı.


Van'dan sonra 20 yıl İstanbul'da yaşayan Mesut Sancak, 2004 yılından itibaren de İzmir’de yaşıyor.


İlkokuldan itibaren çalışmaya başlayan Mesut Sancak, Van’dayken toptan gıda işi yapıyordu. 15 yaşında 200 kişinin çalıştığı ilaç depolarından birinin personel müdürü olan Mesut Sancak, Ağrı Doğubayazıt’ta terörün en şiddetli olduğu yıllarda askerlik yaptı. 


2004 yılında Hedef Alliance’ın Ege Bölgesi’ni toparlamak amacıyla bir yıllığına İzmir’e geldi. Yaklaşık 20 yıl İstanbul’da yaşadıktan sonra; İzmir’i tercih eden Mesut Sancak, İzmir’e aşık oldu ve gitmek istemedi.


2007 yılında; Futbol Federasyonu eski Başkanı merhum Hasan Doğan ve o günkü ikinci başkan olan Mahmut Özgener’ in isteği üzerine, Altay’da ikinci başkanlık görevi yaptı. 


İzmir Bayraklı’da 130 milyon dolarlık bir yatırıma başladı. Mesut Sancak, şu anda İstanbul, Libya ve Kuzey Irak pazarlarında yatırımlar planlıyor. 


Mesut Sancak, evli; Kerem, Fırat ve Tarık adlarında 3 tane çocuğu var.



Folkart Yapı ve Altınordu ile 1 yıllık reklam sözleşmesine imza attı!
Folkart Yapı Galataport ihalesine giriyor!
Mesut Sancak: İzmirde kaçak yapılaşma daha fazla!




Geri Dön