28 / 03 / 2024

Meta34 İnşaat Turizm Tekstil Gıda Pazarlama ve Dış Tic.ve Limited Şirketi kuruldu!


Meta34 İnşaat Turizm Tekstil Gıda Pazarlama ve Dış Tic.ve Limited Şirketi, Bahtiyar Karayılan tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.



Meta34 İnşaat Turizm Tekstil Gıda Pazarlama ve Dış Tic.ve Limited Şirketi, Bahtiyar Karayılan tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu. 


Meta34 İnşaat Turizm Tekstil Gıda Pazarlama ve Dış Tic.ve Limited Şirketi iş konusu; ŞİRKETİN FAALİYET KONUSU :a- inşaat ikamet amaçlı binalarin inşaati(mustakil konutlar,birden çok ailenin oturduğu binalar,gökdelenler vb.nin inşaati) taahhüt ü ve inşaatlarda kullanılan tüm inşaat malzemelerin alımı satımı ımalat ı pazarlamasi işleri b-başka yerde sınıflandırılmamış plastik inşaat  malzemelerinin imalatı (plastik suni taş-mermerit imalatı) c-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda diğer tekstil ürünleri perakende ticareti (tuhafiye ürünleri ve dikiş ipliği hariç diğer iplikler, gazlı dokumalar, gaz lambası fitili, araba örtüleri vb.) d-Bakkal ve marketlerde yapılan perakende ticaret (belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda, içecek veya tütün ağırlıklı perakende ticaret) e-Bys. diğer rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler (devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, vb. dahil, seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin faaliyetleri hariç) f-Taş ve mermerin kesilmesi, şekil verilmesi ve bitirilmesi (doğal taşlardan, mermerden, su mermerinden, travertenden, kayağantaşından levha/tabaka, kurna, lavabo, karo, kaldırım taşı, yapı taşı, mezar taşı, vb. imalatı dahil, süs eşyası hariç) g-Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda bys. elektrikli ev aletleri perakende ticareti (ev tipi hırsız ve yangın alarmı, tıraş, dikiş, dokuma ve örgü makinesi, fırın, soba, radyatör, vb.) (radyo, TV ve fotoğrafçılık ürünleri hariç) h-Başka yerde sınıflandırılmamış elektrikli ev aletleri toptan ticareti (ütü, elektrik süpürgesi, aspiratör, vantilatör,tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, su arıtma cihazı, dikiş makinesi, şofben, elektrikli soba, elektrikli radyatör vb.)


Meta34 İnşaat Turizm Tekstil Gıda Pazarlama ve Dış Tic.ve Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi, 15/1 Sokak 20/4 


Geri Dön