17 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresini uzattı!

Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresini uzattı!

Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi hakkında açıklama yaptı. Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresini uzattı.



Metal Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi hakkında açıklama yaptı.



Açıklama:

Kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin kurul yönlendirmesi ile düzeltilmesi. 15/06/2015 18:04'de KAP'ta yayımlanan bildirimimiz aşağıdaki şekilde düzeltilmektedir.



Ek açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulunca 300.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanına ulaşılması için verilen ve 2015 yılı sonunda bitecek olan kayıtlı sermaye tavan izin süremizin 2020 yılı sonuna kadar uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının, Sermaye Piyasası Kurulunun II-18.1 nolu Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği esaslarına uygun bir şekilde 50,000,000.-TL olarak düzenlenmesi için esas sözleşmemizin 6. maddesinin ekte yer aldığı şekilde tadil edilmesine, 2015 yılı sonuna kadar gerekli izinlerin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu, ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığına başvuru yapılmasına ve esas sözleşme değişikliğinin yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmasına, karar verilmiştir.


Geri Dön