28 / 03 / 2024

Metal Gayrimenkul'den 2017 finansal planlaması!

Metal Gayrimenkul'den 2017 finansal planlaması!

Metal Gayrimenkul, "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 2017 yılı finansal planlamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.



Metal Gayrimenkul, "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 2017 yılı finansal planlamasını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 




Açıklamalar


Şirketimiz ile ilişkili tarafları arasındaki yaygın veya süreklilik arz eden işlemlerin şartlarına ve piyasa koşulları ile karşılaştırılmalarına ilişkin olarak hazırlanan raporun sonuç bölümü aşağıda yer almaktadır:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 3 Ocak 2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "II-17.1" sayılı "Kurumsal Yönetim Tebliği'nin "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 10.maddesi gereğince, Şirketimizin 2017 yılı finansal planlaması kapsamında;

  

- 2017 yılında grup şirketlerimizden Metal Yapı Konut A.Ş., Zincir Yapı  A.Ş. ve Karmen Yapı A.Ş.'ye gerçekleştirilmesi öngörülen yaygın ve süreklilik arz eden satışların ayrı ayrı toplam tutarlarının, şirketimizin kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolarda yer alan hasılata olan oranının yüzde 10'undan fazlasına ulaşacağı öngörülmüştür. Bu kapsamda, yaygın ve süreklilik arz eden satım fiyatlarının, transfer fiyatlandırmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde piyasa koşulları ile uyumlu olarak belirleneceği öngörülmüştür.


Geri Dön