28 / 03 / 2024

Metal Yapı İstanbul'da 3 bölgeye yoğunlaşacak!

Metal Yapı İstanbul'da 3 bölgeye yoğunlaşacak!

İstanbul'da 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Metal Yapı'nın gündeminde 7 proje var. Bu projelerin 5'i gelecek yıl teslim edilecek.



İstanbul'da 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Metal Yapı'nın gündeminde 7 proje var. Bu projelerin 5'i gelecek yıl teslim edilecek. 


 Metal Yapı Genel Müdürü Akın Karali: "Ciddi araziler olan Zekeriyaköy bölgesini yükselen bölge olarak görüyoruz." İstanbul'un yükselen bölgelerinde 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul geliştiren Metal Yapı, yeni projelerini 3 bölgede yoğunlaştıracak. Yükselen bölgelerde yatırıma devam etmeyi planladıklarını aktaran Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akm Karali, "Özellikle biz Zekeriyaköy bölgesini yükselen bölge olarak görüyoruz. Göktürk zaten bizim bölgemiz, her zaman yükseliyor. Zekeriyaköy bölgesinde de 3.  Köprü bağlantısıyla birlikte gerek lokasyonun kolaylığı gerek yeni projelerin oturmasıyla birlikte bu bölgeyi de yükselen bölge olarak görüyoruz. Bu bölge çok ciddi, çok büyük arazisi olan bir bölge. Zekeriyaköy'de proje yapmak istiyoruz. 380 dönüm büyüklüğünde bir arazimiz var. O bölgede başka arazilerde bakıyoruz. Bölgede projeler yapacağız" diye konuştu. Diğer projeleri olan Güneş Tepe'nin, bir başka yükselen bölge olan İkitelli/Basın Ekspres'te yer aldığını aktaran Karali şöyle konuştu: "Buradaki avantaj Güneş Tepe'nin hem mevcut havalimanına çok yakın hem 3. Havalimanına 20 dakika uzaklıkta olması. Hemen yanında metro var ayrıca Aqua Florya, Starcity, Mail of İstanbul gibi alışveriş merkezlerinin orta noktasındayer alıyor." 917 bin metrekarelik inşaat alanı devam ediyor Levent'te İstanbul Tower 205, Florya'da Koru Florya, Aqua Florya AVM, İstanbul Akvaryum, Crowne Plaza Florya, Göktürk ve Kemerburgaz'da Kemerlife Fiat Ofis, Arketip, Kemerlife 21, Kemerlife 22, Kemerlife 23'ünyanısıra Güneş Tepe, Ispartakule, Historia AVM'nin de aralarında bulunduğu lüks konut, ofis ve alışveriş merkezleri inşa eden şirketlerinin, yükselen bölgelerde pek çok markalı projeyi başarı ile M'den 4+Te varan 1660 daire yer alırken ticari üniteler, otopark, sosyal ve ortak kullanıma yönelik alanlara ayrılan 67,635 m2'lik bölümde ise işyeri olarak kullanıma ayrılan 1 blok bulunmakta. 2019 Eylül'de teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.


Dünya


Geri Dön