24 / 04 / 2024

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Mete Okay İnan ile Ebru Destan boşanıyor!

Eski manken Ebru Destan ile işadamı eşi Mete Okay İnan, boşanmak için mahkemeye başvurdu. Destan 2.5 milyon lira tazminat isterken, İnan ise eşinin lüks yaşam peşinde olduğunu öne sürdü.



Eski manken, sunucu ve şarkıcı Ebru Destan ile İnanlar İnşaat'ın veliahtı olan galerici eşi Mete Okay İnan boşanma kararı aldı. Evlilik birliğinin temelinden sarsılmasını gerekçe gösteren Ebru Destan, Bakırköy Aile Mahkemesi'ne iki hafta önce boşanma davası açtı.


Destan'ın dilekçesine göre çift, 16 Haziran 2011'de evlendi ve iki çocukları oldu. Destan'ın iddiasına göre eşi, iki çocuğu ile kendisine ilgi göstermiyor ve ağır hakaretlerde bulunuyordu.


Asıl mesleği mankenlik olan Destan'ın işini yapmasına da izin vermiyordu. Bu yüzden çiftin arası bozulunca Destan boşanmak için eşinden 2 milyon lira manevi ve 500 bin lira maddi tazminat istedi. Bunun yanında her bir çocuk için ayrı ayrı nafaka, çocukların velayetini, kendisi için de yoksulluk nafakası talep etti


Ailesi istemediği halde Ebru Destan'la gizlice evlendiği iddia edilen Mete Okay İnal da eşine karşı davayla cevap verdi. Çocuklarının velayetini isteyen İnan da, asıl eşinin kendisine hakaret ettiğini, tehditkâr söylemlerde bulunduğunu öne sürdü.


Eşinden 600 bin lira tazminat isteyen İnan, eşinin lüks yaşam isteğinin evliliği çekilmez hale getirdiğini ifade etti. İnan, eşinin çocuklarla ilgilenmediğini de ileri sürdü. Karşılıklı açılan çekişmeli boşanma davasının önümüzdeki günlerde ilk duruşması görülecek.


Sabah



Geri Dön