23 / 04 / 2024

Metehan Kavuk yakalandı!

Metehan Kavuk yakalandı!

İzmir'de FETÖ soruşturmasında örgüte finans desteği sağladığı öne sürülen Metehan Kavuk İzmir'de bir sokakta yürürken yakalandı. Metehan Kavuk'un adliyeye götürüleceği ve tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından babasının da kaldığı Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi'ne konulacağı bildirildi.



İzmir'de FETÖ soruşturmasında örgüte finans desteği sağladığı öne sürülen 18 zanlıdan 16'sının tutuklanmasının ardından önemli bir gelişme daha yaşandı. Soruşturma çerçevesinde tutuklanan Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un günlerdir her yerde aranan oğlu Metehan Kavuk da polis tarafından yakalandı. Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı alınan Metehan Kavuk'un İzmir'de bir sokakta yürürken yakalandığı belirtildi. Metehan Kavuk'un adliyeye götürüleceği ve tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından babasının da kaldığı Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevi'ne konulacağı bildirildi. Polis, soruşturma çerçevesinde hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı verilen işadamı Hami Çatalyürek'i arıyor.


Soruşturmada daha önce Metehan Kavuk'un babası Abdullah Kavuk, Orkide Yağları'nın sahibi Ahmet Küçükbay, Karakaş Atlantis Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş ile Yamanlar Koleji eski Genel Müdürü Sebahattin Kasap ile eski Zaman Gazetesi Ege Temsilcisi Vahit Yazgan'ın da içlerinde yer aldığı 16 zanlı tutuklanarak Buca Kırıklar'daki F Tipi Cezaevine gönderilmişti.



Yeni Asır


Geri Dön