26 / 04 / 2024

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.




Mutlu, "Maketten satış yapmak tarzımız değil. İnşaat çalışmaları sürerken site sakinlerini rahatsız etmek istemedik. Villa sahiplerini bu çalışmalarla bekletmek istemiyoruz" dedi. 


Mutluhan Konakları adını verdikleri sitede 3 çeşit villa olacağını belirten Mutlu, şu bilgileri verdi: "Sitemiz 40 dönüm arazi üzerine kuruldu. A tipi villamız 4+1 şeklinde ve brüt 352 metrekare olacak. B tipi villamız 5+1 tipinde ve brüt 432 metrerake. C tipi villamız 3+1 tipinde ve bıüt 250 metrekare olacak. Her villa 1290 metrekare özel bahçe içinde yer alacak Sitede oturanlar müstakil villada yaşamanın, sabah kalkınca toprağa basmanın, orman havası almanın mutluğunu duyacak. Satış fiyatımız, metrekare başına yaklaşın 4 bin 500 dolar olacak." Metin Mutlu, sitedeki sosyal tesiste 3 olimpik yüzme havuzunun olacağını belirterek, şöyle konuştu: "Sosyal tesiste fitness center, sauna, hamam, TV izleme / salonu, okuma bölümleri ve masa tenisi yer alacak. Sitede oturanların konforunu sağlamak için tüm villalara yetecek kapasitede bir jeneratör koyduk. Altyapı zaten tamamlanmış olarak teslim edilecek. Yeşil alanlar otomatik suı lanacak. Ayrıca yürüyüş parkurlarımız olacak." 


Milliyet


Geri Dön