23 / 04 / 2024

Metrekare.com ile artık evler doğru sahiplerini kendileri buluyor!

Metrekare.com ile artık evler doğru sahiplerini kendileri buluyor!

Her geçen gün mobil dünyaya daha fazla dahil olan emlak sektöründe “Eşzamanlı Emlak Arama” dönemi başladı. Ev ilanlarında aradıkları özellikleri kaydeden kullanıcılar, kendilerine uygun ilanlar eklendiği anda bilgilendiriliyor



Son yıllarda mobil teknolojilerde yaşanan gelişmeler ve akıllı telefonların hızla yaygınlaşması, emlak sektöründe de mobil odaklı gelişmeleri beraberinde getiriyor.  Bunların sonuncusu ise Metrekare.com tarafından geliştirilen “Filtreyi Kaydet” özelliği. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, aradıkları özelliklere uygun ev ilanları yayınlandığında anlık olarak bilgilendiriliyor. Böylelikle kullanıcılara hızlı bir şekilde ilan sahibine ulaşma fırsatı sunuluyor. Eşzamanlı emlak arama olarak da anılan bu özellik, sektörde mobil uygulamaların önemini de artırıyor. Mobil uygulamalar aracılığıyla gönderilen anlık bildirimler ile kullanıcılara “doğru ev” için hemen harekete geçme fırsatı sunuluyor.

 

Kullanıcılar kendilerine uygun ev sisteme eklendikten saniyeler sonra ilan sahibini tek tuşla arama fırsatına sahip oluyor. Böylelikle hem kullanıcılar kusursuz bir emlak arama deneyimi yaşıyor, hem de ilan sahipleri ilanlarını kısa sürede çok daha fazla kişiye gösterebiliyor.



Geri Dön