24 / 04 / 2024

Metrekare.com ile her yer tanıdık!

Metrekare.com ile her yer tanıdık!

Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Metrekare.com “ Çevrede Neler Var ? ” özelliğiyle ihtiyaç duyabileceğiniz her noktayı ulaşım imkanları ve yürüme süreleriyle birlikte gösteriyor. Yani Metrekare.com ile her yer tanıdık.



Taşınmak, hayatınızı değiştirmek anlamına gelebilir. Öyle ya çocuğunuz okulunu, oyun oynadığı parkı; siz alıştığınız spor salonunu, alışveriş yaptığınız noktaları, form tuttuğunuz yürüyüş parkurunu, tanıdık eczaneyi, marketi ve daha birçoğunu geride bırakarak yeni bir semte taşınırsınız. Kim bilir semtin yerlisi olmak ne kadar zaman alacak?


Metrekare.com “Çevrede Neler Var?” özelliğiyle bu süreci kısaltıyor ve kolaylaştırıyor. İster evinizi yeni bir semte taşıyın ister bir iş kurun, harita üzerinde gösterilen semtin en yakın imkanlarıyla tercihinizi ihtiyaç ve beklentilerinize göre yapabilir; yeni çevrenizi çok kısa bir sürede tanıyabilirsiniz.


“Çevrede Neler Var?” özelliği, bulunduğunuz yere en yakın imkanları göstermekle de kalmıyor; bu noktalara hem yürüyerek hem de araçla kaç dakika uzaklıkta olduğunuzu göstererek, farklı alternatiflerle sizi ulaştırıyor. Böylece hem yeni bir semte taşınmadan önce çevredeki imkanları görebilir ve seçiminizi ona göre yapabilir, hem de yeni semtinize çok kolay bir şekilde uyum sağlayabilirsiniz.


Konut ve iş yeri arayanların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik yerleri bulmalarını amaçlayan “Çevrede Neler Var?” özelliği, toplu taşıma ulaşım ağı, banka/ATM, okul, fırın, hastane, ibadet merkezleri, marketler ve alışveriş merkezleri, eczane, eğlence, park ve spor merkezlerini harita üzerinde ve açık yol tarifiyle gösteriyor.



Geri Dön