28 / 03 / 2024

Metro, 2011'deki 6. mağazasını Samsun'da açtı!

Metro, 2011'deki 6. mağazasını Samsun'da açtı!

Metro Toptancı Market 2011 yılı için Türkiye'deki 6'ncı mağazasını 15 milyon euro'luk yatırımla Samsun'un Canik ilçesinde açtı. Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan, "Bu yıl açtığımız 6 mağaza ile 2 bin kişiye iş imkanı sunduk" dedi



Metro Toptancı Market, 2011 yılı için Türkiye'deki 6'ncı mağazasını Samsun'un Canik ilçesinde açtı.

Özerkan açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nde ilk kez mağaza açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Canik ilçesindeki mağazayı 15 milyon euro değerinde yatırım yapılarak hizmete açtıklarını kaydeden Özerkan, yeni açılan mağazada toplam 200 kişiye istihdam sağladıklarını ve 40 binden fazla ürünü müşterilerin hizmetine sunduklarını kaydetti.

Özerkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Metro Türkiye'ye verdiği sözü tuttu. Bu yıl açtığımız 6 mağaza ile 2 bin kişiye iş imkanı sunduk. Samsun mağazamızın yeri bizim için ayrı. Çünkü bu mağaza ile ilk kez Karadenizli profesyonellerle buluşuyoruz. Bu bizim uzun süredir çok istediğimiz bir şeydi. Ürün çeşitliliğimizi, fiyat avantajımızı Samsunlularla, Sinop, Amasya ve Giresun'u da kapsayan geniş bir bölgeyle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Karadeniz'in kalbinde bulunan ve tarihimizin en önemli şehirlerinden Samsun'da olmak bizler için heyecan verici."

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise konuşmasında yapılan yatırımın Samsun için önem taşıdığını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, Canik ilçesinin yükselen bir yıldız olduğunu, bu tür yatırımlarla ilçenin ve Samsun ekonomik anlamda büyüyeceğini kaydetti.
Dünya


Geri Dön