18 / 04 / 2024

Metro Market 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı!

Metro Market 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı!

Metro Toptancı Market, 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. 5.000 metrekare satış alanına sahip küçük mağaza konsepti ile hizmet verecek olan mağaza, fonksiyonelliğiyle Denizlilerin dikkatini çekecek...



Metro Toptancı Market, 31. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. 5.000 metrekare satış alanına sahip ‘küçük mağaza konsepti ile hizmet verecek olan mağaza, fonksiyonelliğiyle Denizlilerin dikkatini çekecek. Metro Toptancı Market, Denizli’nin coğrafi işaretli ürünü olan ‘Buldan bezini’ desteklemek amacıyla mağazada özel bir alan ayırdı.


Denizli mağazasının açılışı münasebetiyle düzenlenen törene, Denizli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Metro Toptancı Market üst yönetimi ve Denizlili profesyoneller katıldı.


Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Denizli’ye hizmet verecek olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Özerkan, “25. yılımızı kutlamaya hazırlandığımız Türkiye’de, ilk günden bu yana profesyonellerin en güvenilir iş ortağı olmak hedefiyle çalıştık. Hep uzun soluklu ilişkiler kurmaya önem verdik. bugün, 5.000 kişiye istihdam sağlıyor, toplam 1 milyondan fazla müşteriye hizmet sunuyor, 3.000’in üzerinde tedarikçiyle işbirliğimizi büyük verimle devam ettiriyoruz” dedi.


Metro’nun global düşünüp, yerel hareket eden bir şirket olduğunu vurgulayan Özerkan, şöyle konuştu: “Bugün Metro mağazalarında satılan ürünlerin yüzde 97’si Türkiye’de üretilmektedir. Mağaza açtığımız illerde, yerel üreticilerle çalışmak ve onlara destek vermek, önceliğimizdir. Yerel üreticilerle uluslararası bilgi birikimimizi paylaşmamız, üretilen ürünlere uluslararası kalite standartları da getiriyor. Yüksek standartlarda üretilen birçok yerel ürünümüzü hem mağazalarımızda satışa sunuyor, hem de farklı Metro ülkelerine ihraç ediyoruz.”


Özerkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu doğrultuda Denizli’nin en önemli tekstil ürünü olan coğrafi işaretli ‘Buldan bezini’ desteklemek amacıyla mağazamızda özel bir alan ayırdık. Ayrıca Türkiye genelindeki tüm mağazalarımızda Buldan bezi satışı yapmayı planlıyoruz. Yine Denizli’nin önemli ürünlerinden Kale Biberi, Denizli’nin ünlü ‘el üretimi cam ürünleri’ ve ‘Yatağan bıçakları’ da Denizli mağazamızın yanı sıra Türkiye genelindeki tüm Metro mağazalarının raflarında tüketicilerimizle buluşacak”


Milliyet 




Geri Dön