20 / 04 / 2024

Metro Properties'te anahtar teslimleri yapılıyor!

Metro Properties'te anahtar teslimleri yapılıyor!

Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor.



Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. Metro Properties, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. Şirket, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 2 bin 200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor.


Geniş alanda hizmet sunuyor


Sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim ve know-how'ı ile Metro Group dışındaki diğer gayrimenkul geliştirici ve yatırımcılarına da sunuyor. Metro Properties, sahip olduğu know-how ve uzman ekibi ile, iş ortaklaklarına şu hizmetleri veriyor. Şirketin faaliyet gösterdiği alanlar şöyle: "AVM Yönetimi, Proje Yönetimi, Kiralama Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, Bina Yönetimi, Renovasyon Stratejileri, Varlık Yönetimi. 


Star Gazetesi


Geri Dön