29 / 03 / 2024

Metro Toptancı Market, Mısır'da ilk mağazısını açtı

Metro Toptancı Market, Mısır'da ilk mağazısını açtı

Metro'nun açıklamasına göre, Mısır, Metro Toptancı Market'in tüm dünyada toplam 670 mağaza ile hizmet verdiği 31. ülke olurken, Metro Group var olduğu ülke sayısını 34'e yükseltti



Mısır'daki ilk Metro Toptancı Market Makro markası ile El Salam şehrinde yer alıyor. 7 bin metrekarelik satış alanına sahip olan mağazada 20 bin çeşit ürün sunulurken, yaklaşık 250 yerel çalışan, eğitimler sonrasında görevlerine başladı.

Metro Toptancı Market Mısır'ın değişik bölgelerinde orta vadede 10, uzun vadede ise 20 mağaza daha açacak potansiyeli görürken, 2010 yılında her biri 15 milyon avro değerinde 2 yeni mağaza daha açılması planlanıyor.

Metro Toptancı Market Avrupa Üst Yöneticisi (CEO) Joel Saveuse, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Mısır pazarına girmenin büyük stratejik önem taşıdığını belirterek, Mısır'da toptancı marketleri için önemli potansiyel gördüklerini kaydetti.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Metro Market Mısır'da ilk mağazasını açtı
METRO Toptancı Market, Mısır'da "Makro" markası altında ilk mağazasını açtı. Metro Avrupa CEO'su Joel Saveuse, "Mısır pazarına girmek büyük bir stratejik önem taşıyor ve biz bu ülkede toptancı marketlerimiz için büyük bir potansiyel görüyoruz" dedi. Mısır, Metro'nun tüm dünyada toplam 670 mağaza ile hizmet verdiği 31. ülke oldu. Grup 2010 yılında toplam 95 yeni mağaza açmayı planlıyor. Bu yıl yatırım bütçesini 1.5 milyar eurodan 1.9 milyar euroya çıkaran metro Mısır'daki mağazasını başkente yakın El Salam şehrinde açtı.
Sabah


Geri Dön