29 / 03 / 2024

Metrogarden AVM açılış tarihi ertelendi!

Metrogarden AVM açılış tarihi ertelendi!

Sur Yapı projesi Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin Nisan ayında açılması planlanıyordu. İlk açılış ertelemesi sonrası yapılan açılamada Haziran'da açılması planlanan alışveriş merkezinin açılışı ikinci kez ertelendi...



Metrogarden AVM'nin ilk olarak Nisan'da açılması planlanıyordu. Ümraniye'de yer alan alışveriş merkezinin açılışı Haziran ayına ertelenmişti. Şimdi ise Metrogarden AVM'nin açılış tarihi 4 Eylül olarak belirlendi. 


Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Metrogarden AVM, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesişme noktasında yer alıyor. AVM'de toplam 147 mağaza bulunuyor. 


Yıllık 10 milyon ziyaretçi hedefleyen Metrogarden AVM'nin toplam alanı 54 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin etrafında ise konut projeleri yer alıyor. 


Yılda 400 milyon liralık ciro hedefleyen Metrogarden AVM'nin 10 dakikalık araç mesafesinde yaklaşık olarak 650 bin kişi, 15 dakikalık araç mesafesinde 1 milyon 100 bin kişi ve 20 dakikalık araç mesafesinde ise 1 milyon 500 bin kişi yer alıyor. 


Metrogarden AVM'de mağazalar ve yeme içme alanlarının yanı sıra fitness center, eğlence alanları ve sinema salonları bulunacak. Ulaşım açısından da 2015 yılında Üsküdar-Çekmeköy metrosunun açılmasıyla Necip Fazıl metro durağından AVM'ye direkt ulaşım sağlanacak. 


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön