26 / 04 / 2024

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.




Yaklaşık 12 yıldır yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi'nin açılışının binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden'ın, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu ve 80 bin metrekare inşaat alanının bulunduğunu söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'm,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olmasını beklediklerini kaydetti. Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Altan Elmas, "Axis'den sonra yine kendi bölgesinin ilk alışveriş merkezini hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehir hayatınm içinde, ana yollar ve toplu taşıma ağlarının tam ortasında yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi, marka karması, hedef kitlesi, sosyal ve sportif donanımlarıyla her yaş grubunun ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere sahip. Metrogarden'ın bölge halkının sosyo-kültürel yaşantısına büyük katkı sağlayacağına ve hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyoruz. Sur Yapı olarak toplumumuzun yaşam kalitesini artıracak, nitelikli projeler üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

İstanbul'un eski çarşı kültürünün modern hali İstanbul'un eski çarşı kültürünün modern bir şekilde yorumlandığı Metrogarden Alışveriş Merkezi'nin içerisinde tüketicinin yakından takip ettiği 147 markanın mağazasının yer aldığını anlatan Elmas, "AVM, Yeme-içme katında her damak tadına uygun çok sayıda alternatifin yanıı sıra, sosyo-kültürel gelişime katkıda bulunacak olan spor salonu ve sineması ile de en fazla tercih edilen buluşma noktalarından biri olmaya aday. 2015 yılında Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun açılmasıyla Necip Fazıl metro durağından direkt ulaşım sağlanacak" şeklinde konuştu. 



Dünya Bölge


Geri Dön