16 / 04 / 2024

Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek!

Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek!

Söğüt İnşaat’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile Türkiye’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak.



Söğüt İnşaat’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile Türkiye’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak.


Söğüt İnşaat, Eryaman'da Metromall projesini imza atmaya hazırlanıyor. Metromall'ün içinde 5 blok ve 1 AVM bulunacak. İnşaat yetkilileri, yerli ve uluslararası markaların yer alacağı AVM'nin bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılayacağını söyledi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre burası Türkiye'nin üstü açılabilir ilk AVM'si olacak.


FİTNESS VE SPA MERKEZİ

Metromall'de fitness ve spa merkezi de bulunacak. İki yarı olimpik havuzun da yer aldığı Metromall'de sakinlerne Türk hamamı ve sauna imkânı da sunulacak. Metromall, metro istasyonuna 20 saniye, çevreyoluna 2 dakika, havalimanına ise 20 dakika mesafede olacak. Şirket finansmanı ile yapılan 36 ay vade farksız taksitlendirme ve lansmana özel fiyat avantajları da sunulacak. Projede kreş ve sağlık merkezi de yer alacak. Projenin mimarı ise Neşet Güne.


GÜVENLİK VE ESTETİK

Deprem yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilen Metromall projesindeki bloklar ve alışveriş merkezine radye temel uygulaması yapılacak. Radye temel altında fore kazık kullanılacak. Fore kazıklar temelden 28 metre derine ulaşacak. Böylelikle projenin depreme dayanıklılığı artırılacak. Blokların dış cephelerinde sinterflex kullanılacak. Anti bakteriyel, leke tutmayan ve ısı yalıtımı sağlayan çevreci bir ürün olan sinterflex aynı zamanda dış cephelerin daha estetik görünmesini sağlayacak. Proje sakinlerine özel kapalı otopark alanı da tahsis edilecek.


Sabah


http://www.metromall.com.tr/



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Söğüt inşaat Ankara'da yeni bir projeye başladı. Metromall ismiyle yükselecek projede fiyatlar 290 bin liradan başlıyor. Evlerin teslim tarihi Mayıs 2017 olarak veriliyor. Konut almak isteyenlere 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılabiliyor. Şirket yetkilileri projenin bölgenin en büyük karma projesi olduğunu, konut-rezidans-ofis-alışveriş imkanlarıyla Eryaman da hayallerin ötesinde bir proje yapacaklarını söyledi. 397 bin 830 metrekare inşaat alanına sahip Metromall, 5 Blok ve 1 Alışveriş Merkezi olarak tasarlandı. 


AVM'NİN ÜSTÜ ACILIYOR


218 bin 709 metrekare alanda kurulu yerli ve uluslararası markaların yer alacağı AVM. bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların bulunduğu merkez olarak tasarlanıyor. Merkezinin üzerinin açılır-kapanır olacağı belirtiliyor. 


Projede fitness ve spa merkezi, 2 adet yarı olimpik havuz. Türk Hamamı ve sauna bulunuyor. 




Yeni Şafak 


Geri Dön