20 / 04 / 2024

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Metro Park

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Metropark Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Metropark Evleri ne zaman teslim edilecek?



Metropark Evleri ne zaman teslim? sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.


Halkalı Metropark Evleri 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Projede yer alan daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Peşinatı teslimde ödeme imkanı sağlayan Metropark Residence 'de yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede 60 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor. 


Metropark Konutları çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness center, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, koşu parkuru gibi ortak kullanım alanlarına sahip. 


Metropark Evleri ne zaman teslim? sorusuna 2015 yılı yanıtını verebilmek mümkün. Projede yer alan konutların fiyatları 1+1'lerde 199 bin 700 TL, 2+1'lerde 413 bin 300 TL, 3+1'lerde 495 bin TL'den başlıyor. 


Metropark ulaşım!

Satış ofisi adres: Atatürk Mah. Şehit Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli 34303 Küçükçekmeceİstanbul (Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı Yanı)


Teknik Yapı Metropark iletişim 

Telefon: 444 10 08

Web Adresi: http://teknikyapimetropark.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön