28 / 03 / 2024

Metropol İstanbul'dan Türk Kahvesi Kültürü Derneği'ne destek!

Metropol İstanbul'dan Türk Kahvesi Kültürü Derneği'ne destek!

Ataşehir Finans Merkezi’nde yükselen Metropol İstanbul, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlediği "Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi" organizasyonunun ana sponsoru oldu...



Düzenlenen organizasyonda Metropol İstanbul standı yoğun ilgi görürken organizasyonda sergilenen proje maketini inceleyen misafirler, satış ekibi tarafından yapılan özel sunumlarla proje hakkında bilgi aldı. Etkinliğe katılan tüm misafirlere Metropol İstanbul projesinden özel indirim kuponu hediye edilirken düzenlenen piyango çekilişinin büyük ikramiyesi olarak da bir talihliye projeden yüzde 20’lik indirim kuponu hediye edildi.


250 metre uzunluğuyla Avrupa’nın en yüksek binalarından biri olacak kulesi, rezidans blokları ve lüks bir alışveriş caddesinden oluşan Metropol İstanbul, Türk kahvesi kültürünü yaşayan bir değer haline getirmeyi hedefleyen Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin “Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi” adlı organizasyonunun ana sponsoru oldu. 14 Ocak 2013 Pazartesi günü Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen organizasyonda desteklerinden dolayı Metropol İstanbul projesine plaket verildi. Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği Başkanı Merve Gürsel tarafından takdim edilen plaketi Metropol İstanbul projesi adına Hande Taçyıldız teslim aldı.


Organizasyona Feryal Gülman, Demet Sabancı Çetindoğan, Arzu Sabancı, Revna Demirören, Dilek Türker, Gizem Tatlıcı, Sitare Akdilek, Ayşegül Toplusoy, Burcu Hanif, Neval Güler, Çiğdem Kamer, Banu Çarmıklı, Roksi Garih, Sevim Uyar ve Aslıhan Abacı gibi iş ve cemiyet dünyasından birçok önemli ismin yanısıra Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi’ni temsilen Hande Taçyıldız ve Selma Varlıbaş Günçe katıldı.


Bozkırdan Saraya Türk Mutfağının Hikayesi etkinliği öncesinde konsolos eşlerinden oluşan özel katılımcı grubuna ise Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Osman Serim tarafından Türk Kahvesi ve Çay Deneyimi ile ilgili özel bir sunum yapıldı. Toplantıya konsolos eşlerinin yanı sıra grubun başkanlığını yapan Jan Kilner’de katıldı.


Düzenlenen organizasyonda Türk mutfağının değerleri ve kültürü masaya yatırıldı. Etkinlikte ayrıca birbirinden değerli markaların yer aldığı piyango çekilişi de düzenlendi. Konferansın ana sponsoru olun Metropol İstanbul, organizasyona özel olarak tüm katılımcılara indirim kuponu hediye etti. Davete katılanlar özel gruplar halinde düzenlenen proje sunumlarında Metropol İstanbul’la ilgili bilgi alırken sergilenen makette davetliler tarafından yoğun ilgi gördü. Konferansta düzenlenen özel piyangoda ise 1 kişiye çekilişin büyük ikramiyesi olan Metropol İstanbul’dan yüzde 20’lik indirim hediye edildi.


“Onur duyuyoruz”

Metropol İstanbul Proje Direktörü Ayberk Yalın, organizasyonda yaptığı konuşmada Türk Kahvesi kültürünü yaşayan bir değer haline getirme misyonuyla yola çıkan ve 5 yıldır oldukça başarılı bir şekilde etkinliklerine devam eden Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği’nin bu etkinliğine Metropol İstanbul olarak destek vermekten büyük bir onur duyduklarını ve böylesi değerlere her zaman desteklerinin devam edeceğini kaydetti. Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Metropol İstanbul’dan da kısaca bahseden Yalın, “Geçtiğimiz günlerde kule lansmanını yaptığımız ve Aralık 2012’de temelini attığımız Metropol İstanbul projemizde de inşaat çalışmalarımız hızla devam ediyor. 2015 yılında tamamlanacak olan Metropol İstanbul; rezidans kuleleri, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla kendi sınıfında dünyanın en büyük karma projelerinden biri olacak. Metropol İstanbul, üç yüksek bina ve yaklaşık 2000 bağımsız üniteden oluşuyor.” dedi.


Geri Dön