27 / 04 / 2024

Metropol İstanbul'un ofisleri Cityscape Turkey'de satışa çıktı!

Metropol İstanbul'un ofisleri Cityscape Turkey'de satışa çıktı!

Metropol İstanbul projesindeki ticari ofislerin satışı Cityscape Türkiye Fuarı’nda başladı. Metropol İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.



Varyap- GAP İnşaat Ortak Girişimi ile Ataşehir’de inşa edilen Metropol İstanbul projesindeki ofislerin satışı Cityscape Türkiye Fuarı’nda başladı. 30 bin metrekarelik ticari alanın satışa çıktığı Metropol İstanbul'da fiyatlar metrekare bazında 13 bin TL ile 30 bin TL arasında değişiyor.


800 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.  Metropol İstanbul rezidans, home ofis ve ana kule olmak üzere toplam 3 kule ile Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birini de içinde barındırıyor.


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında yer alan Metropol İstanbul'da lüks alışverişi yeni boyutlara taşıyan 420 metrelik “Catwalk” caddesi, home-office konsepti ve dev sinema kompleksi bulunuyor. Ödemelerin banka kredisi ile yapılabildiği Ataşehir Metropol İstanbul'dan yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Metropol İstanbul'da squash, sinema, alışveriş sokağı, bowling, cafe, restoranlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, koşu parkuru, çocuk parkları, konferans ve toplantı birimleri, spa ve fitness merkezleri, spor alanları, yeşil alanlar mevcut.


Metropol İstanbul un ofisleri Cityscape Turkey de satışa çıktı!


Metropol İstanbul iletişim 

Telefon: 444 82 92

Web adresi: www.metropolistanbul.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön