28 / 03 / 2024

Metroport AVM’den 30 kadına Medical Park Hastanesi’nden muayene!

Metroport AVM’den 30 kadına Medical Park Hastanesi’nden muayene!

“ Mutlu olduğunuz yerde ” sloganıyla ziyaretçilerini her özel günde farklı sürprizlerle karşılayan Metroport AVM, 08 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nde de ziyaretçilerini hediyeye boğacak.



Sağlık Kontrolü, kadın hastalıkları ile ilgili tetkikler, makyaj malzemeleri, cilt bakımı, sauna-hamam keyfi gibi farklı armağanlar hazırlayan Metroport AVM bu özel günde ziyaretçilerini mutlu etmek amacıyla uzun zamandır çalışıyor.

08 Mart günü Metroport AVM’den 50 TL ve üzeri alışveriş yapan 30 kadına Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nden muayene ve mamografi, 30 kadına Ladies Dream Spor Merkezi’nden Sauna-Hamam keyfi ve spor aktiviteleri gibi farklı hediyeler, 20 kadına da Süvari Kozmetik’den vücut ve cilt bakımı malzemeleri hediye edilecek. Ayrıca Sevil Parfümeri firması da, 20 bayana profesyonel ekibi tarafından ücretsiz cilt bakımı yapacak. 

Bu özel günde Medical Park Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Operatör Dr. Aynur Erşahin de ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak…

Dünya Kadınlar Günü’nü alışveriş yaparak ve birbirinden keyifli hediyeler alarak geçirecek Metroport AVM ziyaretçileri aynı zamanda kadın hastalıkları ve tüp bebek ile ilgili merak ettiği pek çok farklı soruya da yanıt bulacak.

08 Mart günü saat 15.00-16.00 arası Medical Park Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Operatör Dr. Aynur Erşahin, AVM ziyaretçileriyle buluşacak. Erşahin kadın ziyaretçilerle gerçekleştireceği söyleşide tüp bebek ve kadın hastalıkları ile ilgili merak edilenlere cevap verecek.


Geri Dön