25 / 04 / 2024

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 36 katlı iki blok ve 19 katlı dairesel bir kule halinde yükselen Kartal Metsan Nexus projesinde dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Metsan İnşaat tarafından hayata geçirilen  Metsan Nexus  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alıyor.  Metsan İnşaat  Metsan Nexus iletişim bilgilerine geçmeden önce projeden bahsedelim.


3 etaptan meydana gelen Metsan Nexus 36 katlı iki kule ve 19 katlı dairesel bir kule halinde yükseliyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projede dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.


Kartal Metsan Nexus ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 olarak yanıt veriliyor. Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim için 444 4 704 numaralı hattan satış ofisi ile görüşebilirsiniz.


Metsan Nexus ödeme kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olma imkanı bulunuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 63 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor.


Kartal Metsan Nexus projesinin sosyal olanakları arasında, yüzme havuzui spor alanları, Sky Lounge, kış bahçesi, sauna, buhar odası, gitness merkezi, Rooftop Teras ve Harmoni teras yer alıyor.


Kartal Metsan Nexus nerede?

Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No:5 Yakacık, Kartal - İstanbul


Metsan İnşaat Metsan Nexus iletişim!

Metsan Nexus Kartal telefon numarası: 444 4 704

Web Adresi: www.metsannexus.com


projeye sor



Geri Dön