28 / 03 / 2024

Metsan Nexus’tan ses getirecek kampanya! Peşinatın yarısı firmadan!

Metsan Nexus’tan ses getirecek kampanya! Peşinatın yarısı firmadan!

Firma: Metsan İnşaat

Proje: Metsan Nexus

Metsan İnşaat, İstanbul ’un yatırım değeri en hızlı artan bölgelerinden Kartal’ da yükselen projesi Metsan Nexus’ un satışlarına, ses getirecek bir kampanya ile devam ediyor.



55 yıldır başta  Ankara  ve İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren Metsan İnşaat, lansmandan bu yana başarılı satış grafiği izleyen  Metsan Nexus  projesinin satışında yeni bir yöntem izliyor. Daire fiyatının %75’i için kredi kullanıldığı durumda, müşteriler sadece peşinatın yarısını ödüyor. Böylece peşinat üzerinden indirim yaparak, firma, alım yapacaklar için önemli bir kolaylık sağlamış oluyor. Alım yapanlar hem indirimden faydalanıyorlar hem de nakitlerini ceplerinde tutmuş oluyorlar. 

Metsan İcra Kurulu Üyesi Cemalettin Satoğlu, Kartal’ın, Anadolu Yakası ve İstanbul için değeri daha da artacak çok özel bir lokasyon olduğuna dikkat çekerek, Metsan Nexus’u yatırım için de oturum için de seçenlere büyük bir avantaj sunduklarını belirtti. 

Metsan Nexus’un, çevre projelere göre en geniş oturum alanına sahip olduğunu belirten Cemalettin Satoğlu, şunları söyledi:

“1+1’ler standart 1+1’lerden 25m² daha büyük. 2+1’lerde 35m² ve 3+1’lerde ise 45m² civarında daha geniş oturum alanı sunuyoruz. Şu anda satışa sunduğumuz en küçük 1+1’miz 82m². Projemizi tasarlarken, dairelerimizin yerleşimine büyük özen gösterdik.  İnsanları dar alanlara sıkıştırmaktansa, onlara konforlu yaşayabilecekleri genişlikte rezidanslar sunmaya çalıştık. Dairelerimizin hemen hemen tümünde geniş, kullanıma uygun Adalar ve deniz manzarasına açılan balkonlar mevcut. Buna ek olarak, projemizde tüm yaşayanların kullanımına açık manzaraya bakan pek çok terasımız da bulunuyor .”

Metsan Nexus metro çıkışı ile direkt bağlantılı olması, E-5 Karayolu’nun üzerinde bulunması nedeni ile de ulaşım açısından büyük kolaylık sağlıyor. Proje İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 16 km (15 dakika) uzaklıkta ve Caddebostan-Pendik Sahilyolu’na 3 km (5 dakika) uzaklıkta konumlanıyor. 

Metsan İnşaat ve Daniel Libeskind işbirliğiyle Kartal’da yapımına başlanan Metsan Nexus projesinin ilk etabında 430 rezidans daire ve cafe, restaurant ve mağazalardan oluşan çarşı bölümü bulunuyor. İkinci etabında otel, ofis ve ticari alanlar, üçüncü etabında ise yine konut, park ve sosyal alanlar bulunuyor. 

Tüm etapları tamamlandığında, rezidans, çarşı gibi yaşam alanlarından alışveriş merkezi, ofis, otel ve parklardan oluşan büyük bir kompleks haline gelecek olan Metsan Nexus, konforun yanı sıra sunduğu dünya standartlarında sosyal imkanlar, ulaşım kolaylığı ve yatırım avantajları gibi özellikleriyle de tercih ediliyor. 


Metsan Nexus Satış Ofisi İletişim:


Adres: Hürriyet Mahallesi, Erler Sokak No: 5 Kartal, İstanbul 


Telefon: 44 44 704 

Web Sitesi: www.metsannexus.com 



projeye sor



Geri Dön