26 / 04 / 2024

Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Başbakan Erdoğan'ın Mevlana Mahallesi'nde temelini attığı Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor...



Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Başbakan Erdoğan'ın Mevlana Mahallesi'nde temelini attığı Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 


Başkan Keskin, "Aslında birinci etap kuralarını çekip belediye başkanlığı görevimi sonlandıracaktım. Ama revize nedeniyle kura çekimi ileri bir tarihe ertelendi. Sorun yok. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor" dedi. Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile zemin+5 kat  olarak revize edilen büyük kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Bu proje Yıldırım'ın Bursa'nın gururudur" dedi. 




'KURALAR ÇEKİLECEK' 


Türkiye'deki deprem gerçeğine vurgu yapan Başkan Keskin, 2004 yılından bu yana çarpık ve kaçak yapılaşma ile mücadele konusunda kararlı olduklarını söyledi. 


Keskin, "1. etap kaba inşaatları bitmek üzere. Aslında bu etap kuraları çekip belediye başkanlığımı sonlandırmak istemiştim. Ancak, 8-6-4 katların, zemin+5 kata revizesi nedeniyle ruhsat yenileme işlemleri gecikmesi kuraların ileri bir tarihte çekilmesini gerektirdi. Sorun yok. Yıldırım'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu. 


Bursa Hakimiyet




Geri Dön