29 / 03 / 2024

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.




İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

Fuar'ın 2. gününde, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ANKAPARK ve Ankara evi maketleriyle katıldığı standı gezerek, ANKAPARK maketini yakından inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ANKAPARK'taki çalışmalara ilişkin de yetkililerden bilgi aldı. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek de ANKAPARK maketi ile Ankara standı bünyesinde bulunan ilçe belediyelerine ait bölümleri gezerek, yöresel ürünleri ve el sanatları eserlerini yakından inceleyip bilgiler aldı. 


Fuardaki ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği Nevin Gökçek, ANKAPARK maketini de inceleyerek vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Nevin Gökçek, daha sonra ebru sanatçılarıyla birlikte ebru yaptı ve Nallıhan Belediyesi standında yer alan kozadan ipek çıkarttı. 


Ankara standının ardından fuar alanındaki gezisini sürdüren Nevin Gökçek ayrıca Hatay, Mardin, Balıkesir gibi diğer illerin ve fuara katılan ülkelerin stantlarını da gezerek, bölgelere özgü ürünlerden satın aldı.



Ankara Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön