19 / 03 / 2024

Mevlüt Oral, Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'na yeniden seçildi!

Mevlüt Oral, Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'na yeniden seçildi!

Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı' nın olağan genel kurul toplantısı, Atakum Miray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda mevcut Başkan Mevlüt Oral güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi...




Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısında mevcut Başkan Mevlüt Oral güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. 


Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'nın olağan genel kurul toplantısı, Atakum Miray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, MHP Atakum Belediye başkan adayı Prof.Dr.Necdet Çamaş ve birçok sayıda davetli katıldı. 


Toplantıda Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral'ın pan başkanlığına sunduğu tek liste ile seçime gidildi. Delegelerin oyunu alan Oral yeniden başkanlığa seçildi. Açıklamada bulunan Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, "2010 yılında oda başkanı oldum, bugüne kadar gayet güzel çalışmalarımız oldu. Bu sürede resmi kuruluşlar ile ilişkilerimiz iyi geçti ve bundan sonrada iyi geçecektir. Daha önce yaşanan Tapu Kadastro Bölge Müdürümüz ile var olan sıkıntıları çözdük. Meslektaşlarımızın sorunu varsa bize gelip dile getirsinler. Biz üyelerimizin yanındayız. Bundan sonraki süreçte çıtamızı yükseltmeyi hedefliyoruz. Mücadelemize devam edeceğiz. Geçmişe bakmıyoruz geleceğe bakıyoruz." dedi. 


Samsun Tüm Emlakçılar Odası Başkanlığı'nın yönetim kurulu asil üyeleri şu şekilde: "Adem Değirmenci, İrfan Özdemir, Cihan Ak, Ali Mırık, Ramazan Mırık, Celal Işıtan."


Bugün


Geri Dön