24 / 04 / 2024

Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Meydan Dükkanları

Fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteren Meydan Dükkanları İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Proje dükkan ve mağazalardan oluşuyor. Peki Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman edilecek?



"Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?" sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Başakşehir  Meydan Dükkanları  15 Mart'ta gerçekleşecek olan açık artırma için ön talep topluyor. Başvuruları 13 Mart'ta sona eren proje 65 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Makro Akyapı Ortak Girişimi imzası taşıyan Meydan Dükkanları projesinde 58 adet teras mağaza, 2 market alanı, 102 adet teras dükkanı, 80 adet cadde mağaza, 90 adet cadde dükkanı bulunuyor. 


Ticari ünitelerin alanları 40 ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteren Meydan Dükkanları  İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne de yakın mesafede yer alıyor. Proje İstanbul Başakşehir'de yer alıyor.


Meydan Dükkanları Başakşehir fiyatları cadde dükkanlarında 520 bin TL ile 1 milyon 640 bin TL, teras dükkanlarında 240 bin TL ile 820 bin TL, cadde mağazalarında 700 bin TL ile 3 milyon 110 bin TL, teras mağazalarında 410 bin TL ile 1 milyon 490 bin TL arasında değişiyor. 


Meydan Dükkanları teslimleri ne zaman?

Emlak Konut Meydan Dükkanları teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Projede restoranlar, açık kapalı spor alanları, kongre merkezleri, cami, nikah sarayı, kafeler, yürüyüş alanları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Meydan Dükkanları satış ofisi 

Telefon: 444 61 71 

Web: www.meydandukkanlari.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön