28 / 03 / 2024

Meydan Merter AVM'de babalar günü kampanyaları!

Meydan Merter AVM'de babalar günü kampanyaları!

Meydan Merter’in evsahipliğinde Doğa Koleji’nin Sevgili Babalar – Çocukları için gerçekleştireceği çok renkli etkinlikler arasında bir çok kampanya bulunuyor...



16 Haziran Pazar günü saat 10.00’dan itibaren tüm çocukların babalarını alıp

Meydan Merter’e geleceği en cazip, renkli ve duygusal etkinlikler Doğa Koleji tarafından düzenleniyor.


Meydan Merter’in evsahipliğinde Doğa Koleji’nin Sevgili Babalar – Çocukları için gerçekleştireceği çok renkli etkinlikler arasında;


“Minik Eller Kahramanları İçin Tasarlıyor”  - Babaya özel karton kravat ve

papyon tasarımı   


Benim Babam En İyi Baba / En Güçlü Baba / En Oyunsever Baba / En

Güldüren Baba / En Sportif Baba kategorisinden hangisine giriyor diye karar veren çocuklar babalarının en sevdikleri yönlerini anlatıp bunu diplomalandıracaklar.


Ayrıca; Aile fotoğrafları için resim çerçevesi tasarlayıp bunları renkli mukavvalarla şekillendirerek, isimlerinin baş harflerini yazacaklar. Sonra da hem renkleri tanıyıp babalarına ait tasarımları armağan edecekler.


Bunun yanında Meydan Merter’deki standların yanında babaların çocuklarıyla fotoğraf çektirebilecekleri dekoratif bir pano olacak, bu panonun üzerinde sevgi sözcükleri olacak. 16 Haziran 2013 tarihli Babalar Günü’nün hatırası olacak bu özel fotoğraf; Meydan Merter anısı olarak çocukların albümünde en anlamlı anı olarak yerini alacak. 


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya: “Çocukları babalarıyla yeteneklerin konuşturulacağı farklı ve eğlenceli bir güne bekliyoruz” dedi.


Geri Dön