26 / 04 / 2024

Meydan Merter AVM’de çocuklar için etkinlikler yapılıyor!

Meydan Merter AVM’de çocuklar için etkinlikler yapılıyor!

Meydan Merter AVM’ de çocuklar için etkinlikler yapılıyor. Karneval Etkinlikleri süresince yetenekli olan çocuklar “ Yaratıcı Drama Eğitimi ” ne katılarak kişisel sanatsal gelişimlerini geliştirebilecekler...



Meydan Merter AVM’deki mağazalarımızdan sadece 75 TL ve üzeri alışveriş yapan “İlk 30 Aile”nin 06-12 arasındaki çocukları bu fırsatı yakalamış olacaklar. Bu yetenekli çocuklar ; 27 Ocak – 09 Şubat günleri arasında tam 14 gün süresince “Tiyatro Kelebek”in uzman eğitmenleriyle yaptıkları  “Yaratıcı Drama” çalışmalarını eğitim sonrasında da ailelerine ve AVM ziyaretçilerine sergileyecekler. 


Çocuklara verilebilecek  en güzel ve uygulamalı karne hediyesi : Meydan Merter’de Tiyatro Kelebek’in “Yaratıcı Drama” Eğitimine katılma şansı ! 


Meydan Merter AVM Müdürü İlhan Karakaya; “Ailelerimizin fidanı çocuklarımızın hayata dönük becerilerini arttıracak kişisel gelişim fırsatını Meydan Merter AVM yönetimi olarak biz sağlıyoruz. Karne Tatilinde ; hem eğlenceli hem eğitici Karneval Etkinlikleriyle çocukları ve aileleri Meydan Merter’e bekliyoruz” diyor.



Geri Dön