29 / 03 / 2024

Meydan Merter AVM'de yapılan Satranç Turnuvası ilgi gördü!

Meydan Merter AVM'de yapılan Satranç Turnuvası ilgi gördü!

24-25 Mayıs Cumartesi – Pazar günleri Meydan Merter’ de yapılan geleneksel 8 – 16 yaş grubu “SATRANÇ TURNUVASI” büyük katılımla gerçekleşti. Turnuvada birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri verildi...



24-25 Mayıs Cumartesi – Pazar günleri Meydan Merter’ de yapılan geleneksel 8 – 16 yaş grubu “SATRANÇ TURNUVASI” büyük katılımla gerçekleşti. Son yıllarda yetişkinler kadar çocuklar ve gençler arasında hızla yaygınlaşan zihinsel gelişimi destekleyen bir spor olarak kabul gören “Satranç” için 8 – 16 yaş grubu Meydan Merter deki  turnuvada buluştular. 


8 – 16 yaş grubu gençler “Satranç Turnuvası”nda hem yarıştılar hem güzel hediyeler kazandılar.


Meydan Merter’de yapılan 2014 yılı 8 – 16 yaş grubu Satranç Turnuvası; “Satrançta Meydan Okumaya Varmısın” sloganıyla 24 – 25 Mayıs günleri büyük katılımla gerçekleşti: Kazananlardan 1. Bisiklet, 2. Tablet, 3. Fotograf Makinesi kazandı. Meydan Merter AVM Müdürü İlhan KARAKAYA; “Her yıl 16 yaş altı grubundaki gençlerimizi bu güzel ve seçkin turnuvada bir araya getiriyoruz. Bu yılda Satranç Turnuvamıza büyük katılım oldu. Gençlere destek vermekten memnunuz” diyor.


Geri Dön