17 / 04 / 2024

Meydan Ümraniye AVM LÖSEV İyilikler Tırı’nı ağırladı!

Meydan Ümraniye AVM LÖSEV İyilikler Tırı’nı ağırladı!

Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi...



Meydan Ümraniye AVM, Ramazan boyunca tüm Türkiye’yi dolaşan Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın farklı yaşandığı Meydan Ümraniye AVM’de yardımlaşma duygusu da farklı yaşandı. Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi.

 


LÖSEV İyilikler Tırı ile Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 13.000’i aşkın lösemili, kanserli çocuk ve ailesine, içeriğinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pekçok ihtiyaç malzemesi bulunan LÖSEV Yardım Kolileri ulaştırılıyor. LÖSEV İyilikler Tırı Türkiye’nin dört bir yanını il il dolaşıyor. Detaylı bilgi www.losev.org.tr sitesinde Nasıl Bağış Yapabilirim?/Ramazan Koli Bağışı linkinden edinilebilir. 

  

Meydan Ümraniye AVM birbirinden farklı etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi ile Ramazan boyunca tüm ziyaretçilerini Meydan’da buluşturmaya devam ediyor… 


Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi Müdürü Selçuk Koçak; “Böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine evsahipliği yapmaktan gurur duyduk. Ramazan boyunca Türkiye’nin farklı şehirlerinde devam ederek ailelerin ve çocukların mutluluğuna katkıda bulunacak bu önemli projeye herkesin duyarlı olacağından şüphemiz yok” diyor.


Geri Dön