19 / 04 / 2024

Meyra, InStyle Home dergisine evinin kapılarını açtı!

Meyra, InStyle Home dergisine evinin kapılarını açtı!

Aşklayalımadlı albümüyle gündemde olan Meyra, Beykoz 'da sakin bir korunun içine gizlenmiş evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı. Bu evi ilk kez kendisinin keşfettiğini söyleyen ünlü şarkıcıya göre “şarkılar gibi evler de gerçek sahiplerini bekle



'Yoğun geçen tanıtım döneminde en güzel kafa dinlediğim yer hep evim oldu ” diye söze başlayan şarkıcı, buraya taşınma kararını reklamcı eşi Mehmet Ali Ilıcak ile birlikte beş yıl önce almış: “Evi ilk gördüğümde ‘Tam aradığım yer, çok da güzel bir enerjisi var ' dediğimi hatırlıyorum. Daha önce şehrin ortasında plaza yaşamımız vardı. ”

“Evim de tıpkı seslendirdiğim şarkılar gibi iç dünyamı yansıtsın istedim ” diyen Meyra 'nın modern ve klasik tarzı harmanlandığı evinde her ince ayrıntıya çok özen gösterdiği hemen belli oluyor. Eşi dekorasyon işini tamamen ona bırakmış. “Ama kayınvalidem Nazlı Ilıcak 'tan çok fikir ve yardım almıştım ” diye neşeli bir ifadeyle anlatıyor ev sahibesi.

İkisi, aydınlık ve ferah olan bu evi dekore ederken, çukurcuma ve Horhor 'daki antikacıları epey arşınlamışlar. 250 metrekarelik üç katlı villanın en üstünde iki oda ile bir banyo, girişte ebeveyn, çalışma odası ve iki banyo yer alıyor. Bahçe katında ise salon, mutfak ve içinde banyosu olan bir televizyon odası daha var.

şžampanya rengi duvarlara, özel yaptırdığı krem şönil kumaşla kaplı iki rahat kanepe eşlik ediyor.

şžampanya rengi duvarlara, özel yaptırdığı krem şönil kumaşla kaplı iki rahat kanepe eşlik ediyor. “Otururken elim değdiğinde yumuşak doku hissetmeliyim. Baz olarak düz krem rengi oturma grubuna pembe, mavi tonlarında yastıklar, örtüler ve aksesuvarlar eklemek istedim ” diyen Meyra, yakın arkadaşı modacı Enci Velidedeoğlu 'nun ona hediye ettiği pembe örtüyü de en çok vakit geçirdiğini söylediği kanepesinin üzerine sermiş.

Evde olmanın keyfini sürerken, Osho 'nun kitapları arasında kaybolmayı seviyormuş: “Hepsi de spritüel tarafıma iyi gelen kitaplar ” diyor. Oscar 'ları toplayan “Black Swan ” filmini izlerken ne kadar etkilendiğini anlatıyor sonra da...

Yemek yapmak Meyra 'ya göre değil. Ama özel durumlarda mutfağa girmeyi de ihmal etmiyor. “İyi bir film, kitaplar ve fonda çalan hafif chill-out tarzı bir müzik ev keyfinde vazgeçemediğim unsurlar ” diyen Meyra, onu çok iyi anlatan bu sessiz ve sıcak evinden uzakta pek vakit geçirmek istemediğini de özellikle belirtiyor.
Hürriyet


Geri Dön