24 / 04 / 2024

Mezitli'de yeni spor alanları açılacak!

Mezitli'de yeni spor alanları açılacak!

Mezitli'de yeni spor alanları açılacak. Neşet Tarhan, imar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.



Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, imar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başladıklarını belirterek, "En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. 


Mezitli Belediyesi, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. 


Belediye, bu doğrultuda gerekli altyapı çalışmalarını sürdürürken, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, imar planında spor alanı olarak işaretlenen bölgelerde incelemelerde bulundular. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Tarhan, Mezitli'de yaşayan her yaş grubundan vatandaşın spor yapmasını istediğini belirtti. Yeni spor alanları ile vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Tarhan, "Mevcut spor alanlarını hizmete açtık. 


İmar planında yer alan spor alanlarıyla ilgili de altyapı hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. En kısa sürede bu alanları halkımızın hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. 


Daha önce kamuya ait olan alanların haksız bir biçimde kullanılamayacağını ifade eden Tarhan, bu amaçla yeşillendirme çalışmalarına da ağırlık verdiklerini kaydetti. 

Park alanlarının genişletilmesi ile vatandaşların spor yapabileceği alanların da arttırılması gerektiğini belirten Tarhan, Mezitli'de yaşayan herkesin sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmalarına devam edeceklerinin altını çizdi. 


Akdeniz Gazete


Geri Dön