25 / 04 / 2024

Michael Jackson'ın çiftliği Neverland 100 milyon dolara satışa çıktı!

Michael Jackson'ın çiftliği Neverland 100 milyon dolara satışa çıktı!

Pop'un kralı Michael Jackson'ın dillere destan çiftliği Neverland satılıyor. Wall Street Journal'ın haberine göre çiftlik, Sotheby's ve Hilton&Hyland ortaklığında 100 milyon dolar fiyatla satışa sunuldu.



Popun kralı Michael Jackson'ın dillere destan çiftliği Neverland satılıyor. Wall Street Journal'ın haberine göre çiftlik, Sotheby's ve Hilton&Hyland ortaklığında 100 milyon dolar fiyatla satışa sunuldu. Kaliforniya, Santa Barbara'da bulunan 1214 hektarlık alan üzerine kurulu çiftlik evinde 6 yatak odası, 50 kişilik sinema salonu, tenis kortu ve havuz bulunuyor. 


Firma yetkilileri, satış duyurusunu içeriyi gezip görme firsatı olarak şimdiden uyanyor. Sotheby's'ten Suzanne Perkins, mülkü görmek isteyecek olanları ciddi bir ön yeterlilik testinden geçireceklerini ve içeride insanlara 'tur' yapürmayacaklarını açıkladı. Neverland Çiftliği artık Sycamore Vadisi Çiftliği olarak anılıyor. Michael Jackson, Peter Pan masalında, çocuklann hiç büyümediği adanın ismi olan 'Neverland'i verdiği bu alanı 1987'de satın almış ve çocuklar için bir hayal dünyası oluşturmaya niyetlenmişti. Jackson ölümünden üç sene önce, çalışanlarının maaşını ödemediği çiftliği kapatmak zorunda kalmıştı. 


Meydan Gazetesi


Geri Dön