18 / 04 / 2024

Midyat'ın yol sorunu çözülüyor!

Midyat'ın yol sorunu çözülüyor!

Bağlar Mahallesi’nde kangrene dönüşen İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin çamur deryasına dönen okul yolu problemi, Midyat Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile çözüme kavuşturulacak.




Midyat İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin çamurlu yol sıkıntısı sona eriyor.Bağlar Mahallesi’nde kangrene dönüşen İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin çamur deryasına dönen okul yolu problemi, Midyat Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile çözüme kavuşturulacak.


Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nun talimatıyla Belediye Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri, yağışlı günlerde küçük bir bataklığa dönüşen ve yaya olarak geçişin neredeyse imkânsız hale geldiği yol problemini kökten çözmek için hummalı bir çalışma başlattı. Çamurlu yolda ilk olarak iş makineleri ile düzeltme ve stabilize çalışması yapılarak sıkıştırma işlemi yapıldı, ardından yolun tamamı parke taşları ile kaplanacak. Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, kurumun bütün imkanlarını seferber ederek mahallelinin yıllar süren çilesine son vermekten dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, geleceğin teminatı çocukların eğitimlerine daha sağlıklı bir şekilde devam edebilmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.


  


Midyat Belediyesi



Geri Dön