18 / 04 / 2024

Migros Jet Göltürkbükü mağazası açıldı!

Migros Jet Göltürkbükü mağazası açıldı!

Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle Migros Grubu, Bodrum Göltürkbükü Migros Jet açılışı ile mağaza sayısını 739a yükseltti. Açılışa Migros Ege Bölge Direktörü Muzaffer Tuğsavul da katıldı...




Polat Karlıbel İnşaat'ın girişimiyle Göltürkbükü'nde Migros Jet Mağazası açıldı. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan ile Başkan Kocadon da katıldı Polat Karlıbel İnşaat Şirketi ortakları Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel, Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle Migros Grubu, Bodrum Göltürkbükü Migros Jet açılışı ile mağaza sayısını 739a yükseltti.  Açılışa Migros Ege Bölge Direktörü Muzaffer Tuğsavul. Migros yöneticileri. Bodrum Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu da katıldı. 

Grup açılış törenini hep birlikte yaptı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yeni başkan seçildikten sonra katıldığı ilk açılış sonrasında Bodrum Kaymakam Gödekmerdan. Başkan Kocadon ve beraberindekiler Migros Jet Mağazası'nı gezdi. 

Yedi gün hizmet Şirket ortakları ve Migros yetkilileri, Göltürkbükü ne açtıkları Migros Jet ile bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirtti. Göltürkbükü, Migros Jet, Bodrum Yarımadasında Yalıkavak'tan sonra açılan ikinci Migros Jet mağazası oldu. Bu mağazayla Bodrum'da Migros sayısı 12'ye yükseldi. Göltürkbükü, Ege Bölgesi'nde ise 132'inci mağaza olma özelliğini taşıyor. 

Migros Jet Mağazası'nm ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesini, sıcak ve keyifli bir alışveriş ortamında sunduğunu belirten Migros yetkilileri, ilk kez Göltürkbükü'nde hizmet verecek, zincirin en dinamik formu olan 'Migros Jet' mağazasıyla müşterilere alışveriş kolaylığı sağlanacağını ifade etti. Taze ürün gruplarının, sağlıklı ve hijyenik koşullarda müşterilere sunulduğu mağazada, dört bin çeşit ürün satışa sunuldu. Göltürkbükü Migros Jet Mağazası haftanın yedi günü hizmet verecek. 


Posta Bodrum




Geri Dön