26 / 04 / 2024

Migros, Sakarya’da 18. şubesini açtı!

Migros, Sakarya’da 18. şubesini açtı!

Gıda perakendesinde değişimlere öncülük eden Migros, Sakarya’daki 18. mağazasını Serdivan Altınova’da açtı.



Perakende sektörünün öncü kuruluşu Migros Ticaret A.Ş., Sakarya’da açtığı on sekizinci mağazası ile Sakaryalıları bu kez Serpan Altınova’da ekonomik ve keyifli alışveriş ortamıyla buluşturdu. Serpan Altınova Migros mağazası, bin 650 metrekarelik alanda, haftanın 7 günü saat sabah 08:30 ile akşam 22:00 saatleri arasında tüketicilerle buluşacak.

 

12 bin ürün

Serpan Altınova Migros; meyve sebzeden et ürünlerine, şarküteriden unlu mamule, züccaciye ve tekstil reyonuna kadar gıda ve gıda dışı 12 bin ürün çeşidini vatandaşların hizmetine sunuyor. Hızlı ve rahat alışverişin adresi Migros, 7 kasası müşterilerinin zamanlarından tasarruf etmelerini sağlayarak daha hızlı ve mutlu bir alışveriş deneyimi yaratmayı hedefliyor.

 

Açılış töreni

Serpan Altınova Migros’un açılış töreni dün gerçekleştirildi. Açılış trenine Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, İş Adamı Tayyib Kaba, SATSO Meclis Üyesi Ergin Balcı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Açba, Migros Bölge Müdürü Tunç Öncü, Bölge Direktörü Güneş Fırıldak ve davetliler katıldı. Protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından mağazayı gezdiler. 



Sakarya Yenigün


Geri Dön