29 / 03 / 2024

Migros, yedinci 5M mağazasını Malatya'da açtı!

Migros, yedinci 5M mağazasını Malatya'da açtı!

Migros Ticaret Genel Müdürü Özgür Tort, yedinci 5M mağazalarını Malatya'da açmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi



Migros Ticaret Genel Müdürü Özgür Tort, yedinci 5M mağazalarını Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'da açmanın heyecanı içinde olduklarını belirterek, "5M Malatya"nın, 81 ile yaygınlaşma hedeflerinin en canlı örneği olduğunu bildirdi.

Tort, Malatya 5M Migros'un açılışı nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, Malatya'nın, Anadolu'nun doğusundaki önemli merkezlerden biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Böyle önemli ve anlamlı bir günde yedinci 5M mağazamızı Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'da açmanın heyecanı içindeyiz. 5M Malatya, 81 ile yaygınlaşma hedefimizin en canlı örneği... Müşterilerimizin yoğun ilgisi de bu kararlılığımıza en güzel cevap oldu. Dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 80'ini karşılayan Malatya ilimiz her geçen gün gelişen ekonomik kaynakları ile bölgesinin önde gelen güçlerinden olmuştur. Biz de Migros olarak böylesi bir gelişimin içinde istihdam gücümüzle katkı sağlayan, kaynak yaratan olarak bulunmak istedik. Zengin bir tarihe ve kültürel geçmişe sahip Malatya'nın gelişen yüzünün bir parçası olmak bize ayrı bir kıvanç veriyor."

AÇILIŞ
Açıklamada, Malatya 5M Migros'un açılışını takip eden 2 saatte raflarda bulunan toplam 1022 televizyon ve 850 adet cep telefonunun satıldığı, 2 TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, 3 TIR buzdolabı ve yüzlerce elektronik ürünün hızla tükendiği bildirildi.

Mağazanın açılışında ayrıca, 7 ton tavuk, 2,5 ton kıyma, 5 ton pirinç, 4,5 ton muz, 30 ton ayçiçek yağı, 7 bin 500 çift çorap ve 4 bin 200 adet gömleğin de satıldığına dikkati çekilen açıklamada, Malatya 5M Migros'ta 250'den fazla kişinin istihdam edildiği belirtildi.

Malatya Park Alışveriş Merkezi içinde açılan mağazanın, 8 bin 350 metre kare toplam kapalı alanı bulunduğu vurgulanan açıklamada, mağazada 24 kasanın hizmet verdiği kaydedildi.
AA


Geri Dön