07 / 05 / 2024

Migros'un yedinci 5M mağazası Malatya'da açıldı!

Migros'un yedinci 5M mağazası Malatya'da açıldı!

Açılan mağazanın, 8 bin 350 metrekare toplam kapalı alanı ve 24 kasası bulunuyor



Tüketiciler, Malatya'nın ilk hipermarketi olan mağazanın açılışına yoğun ilgi gösterirken iki saat içinde raflarda bulunan toplam 1022 televizyon, 850 adet cep telefonu, iki TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, üç TIR buzdolabı, yüzlerce elektronik ürün, 7 ton tavuk, 2.5 ton kıyma, 5 ton pirinç, 4.5 ton muz, 7 bin 500 çift çorap ve 4 bin 200 adet gömlek satıldı.

Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Malatya Park Alışveriş Merkezi içinde açılan mağazanın, 8 bin 350 metrekare toplam kapalı alanı ve 24 kasası bulunduğunu bildirdi. Tort, 30 bin çeşit ürünün yer aldığı 5M Malatya'nın açılışına özel olarak yüzde 50-70 arasında indirimler yaptıklarını söyledi.
Milliyet

Migros, yedinci 5M mağazasını Malatya'da açtı!

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Malatya'ya hipermarket açtı, 2 saatte 1022 TV 850 cep telefonu satıldı

Migros, Malatya'nın ilk hipermarketi 5M mağazasını indirimli satışlarla açınca, 2 saat içinde rafta bulunan toplam 1022 televizyon ve 850 adet cep telefonu satıldı. İlk gün 2 TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, 3 TIR buzdolabı ve yüzlerce elektronik ürün hızla tükendi.

MİGROS Migros Ticaret A.Ş. (Migros), Malatya'nın ilk hipermarketi 5M mağazasını dün yüzde 50-70 arasındaki büyük oranlı indirimlerle açtı. 30 bin çeşit ürünün yer aldığı hipermarkete büyük ilgi gösteren Malatyalılar uzun kuyruklar oluştururken, beyaz eşya ve elektronik ürünlerdeki büyük oranlı indirimler satışı patlattı. 5M Malatya'nın açılış gününde iki saat içinde raftaki tüm televizyon ve cep telefonları satıldı. Rafta bulunan 1022 adet televizyon ve 850 cep telefonu 2 saat içinde bitti.
Tonlarca gıda tükendi
5M Malatya'nın açılış gününde tonlarca gıda ürünü, TIR'lar dolusu beyaz ve elektronik eşya Malatyalılar tarafından kapışıldı. 5M Malatya'nın açılışından saatler önce mağazanın önünde kuyruklar oluşturan Malatyalılar'ın yoğun ilgisiyle, 2 TIR deterjan (40 ton), 3 TIR no-frost buzdolabı (225 adet), 350 adet LCD TV, 325 adet Notebook gün içinde tükendi. 7 ton tavuk, 2.5 ton kıyma, 5 ton pirinç, 4.5 ton muz, 30 ton ayçiçek yağı, 7.500 çift çorap, 4.200 adet gömlek satıldı.
30 bin ürün 24 kasa
5M'de 250'den fazla kişi istihdam ediliyor. 5M Malatya, Migros'in İstanbul Beylikdüzü ve Silivri, Ankara, Antalya, Manisa ve Kayseri'den sonra açılacak 7'inci 5M mağazası oldu. Malatya Park Alışveriş Merkezi içinde açılan mağaza, Migros A.Ş.'nin yedinci 5M mağazası oldu. 250'den fazla kişinin çalışacağı ve 8 bin 350 metrekare kapalı alanı bulunan mağazada, 24 kasa hizmet veriyor. 30 binden fazla ürün çeşidine sahip 5M'de, yerel üreticilere de geniş yer ayrılıyor.
Hedef 81 ile yayılmak
Migros Genel Müdürü Özgür Tort, "Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'ya 5M Malatya'yı 29 Ekim gibi çok anlamlı bir günde hizmete açmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi ve şunları söyledi. "Migros halen 68 ilde faaliyet gösteriyor. 81 ilimize yaygınlaşma hedefimizin olduğunu açıklamıştık. Müşterilerimizin yoğun ilgisi bu kararlılığımıza en güzel cevap oldu. Dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 80'ini karşılayan Malatya gelişen ekonomik kaynaklarıyla bölgesinin önde gelen güçlerinden biri. Biz de Migros olarak böyle bir gelişime katkı sağlamak istedik."

`Sıra Avcısı' ilk kez Malatya'da uygulanıyor

MALATYA 5M'de Türkiye'de ilk kez müşterilerin kasada bekleme sürelerini en aza indiren `Sıra Avcısı' sistemi de uygulannıyor. Bu sistemde, müşteriler kasada bekleme aşamasındayken, ürünler Sıra Avcısı adı verilen personel tarafından yüksek teknoloji ürünü okuyucularla taranıp kasaya aktarılıyor. Böylece müşteri sırası geldiğinde, tüm ürünler kasadan zaten geçmiş oluyor. Kasada sadece satın alınan ürünlerin ödenmesi kalıyor.
Hürriyet

Malatya 5M'de 2 saatte iki TIR deterjan satıldı

MİGROS, Malatya'nın ilk hipermarketi olan 5M mağazasını yüzde 50-70 arasındaki büyük indirimlerle açtı. Şehrin ilk hipermarketi 5M'in açılışına büyük ilgi gösteren Malatyalılar uzun kuyruklar oluştururken, 2 saatte raftaki tüm televizyon ve cep telefonları tükendi.  2 saat içinde rafta bulunan toplam 1.022 televizyon ve 850 adet cep telefonu satıldı, ilk gün 2 TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, 3 TIR buzdolabı ve yüzlerce elektronik ürün hızla tükendi.  Migros Ticaret Genel Müdürü Özgür Tort, 'Böyle önemli ve anlamlı bir günde 7'nci 5M mağazamızı Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'da açmanın heyecanı içindeyiz. 5M Malatya, 81 ile yaygınlaşma hedefimizin en canlı örneği' dedi.
Akşam

Migros açılışında elektroniğe hücum 
 
Perakende devi Migros, 5M adını verdiği hipermarketlerinin yedinci şubesini Malatya'da açtı. Malatya Park Alışveriş Merkezi içinde açılan mağazada bulunan indirimli ürünler 2 saat içinde tükendi.  
 
Raflarda bulunan toplam 1.022 televizyon, 850 adet cep telefonu, 2 TIR dolusu deterjan ve 30 ton ayçiçeği yağı sabah saatlerinde bitti. Açılışta ayrıca, 7 ton tavuk, 2,5 ton kıyma, 5 ton pirinç, 4,5 ton muz, 7 bin 500 çift çorap ve 4 bin 200 adet de gömlek satıldı. 8 bin 350 metrekare kapalı alana kurulu mağazada 250 kişi çalışırken, toplam 24 kasa hizmet veriyor. Migros Genel Müdürü Özgür Tort, 5M Malatya'nın, 81 ile yaygınlaşma hedeflerinin en canlı örneği olduğunu söyledi.
Dünya kuru kayısı ihtiyacının yüzde 80'ini karşılayan Malatya'nın her geçen gün gelişen ekonomik kaynakları ile bölgesinin önde gelen illerinden biri haline geldiğini belirten Tort, "Böyle önemli ve anlamlı bir günde yedinci 5M mağazamızı Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'da açmanın heyecanı içindeyiz. Migros olarak Malatya'nın bu olağanüstü gelişiminin içinde istihdam gücümüzle bulunmak istedik. Zengin bir tarihe ve kültürel geçmişe sahip Malatya'nın gelişen yüzünün bir parçası olmak bize ayrı bir kıvanç veriyor." dedi. Migros Ticaret bünyesinde Migros, Tansaş, Şok İndirim Marketleri ve Macrocenter mağazaları yer alıyor.
Zaman

Malatyalılar Migros'u iki saatte boşalttı

Migros, Malatya'da 5M'i yüzde 50-70 indirimlerle açtı. İki saat içinde 1022 TV, 850 cep telefonu, iki TIR deterjan, üç TIR buzdolabı ve 30 ton yağ satın alındı

Migros, Malatya'nın ilk hipermarketi olan 5M mağazasını dün yüzde 50-70 arasındaki büyük indirimlerle hizmete açtı. Şehrin ilk hipermarketi 5M'in açılışına büyük ilgi gösteren Malatyalılar uzun kuyruklar oluştururken, açılışı takip eden iki saatte raftaki tüm televizyon ve cep telefonları tükendi. İki saat içinde rafta bulunan toplam 1022 televizyon ve 850 adet cep telefonu satılırken, ilk gün iki TIR deterjan, 30 ton ayçiçek yağı, üç TIR buzdolabı ve yüzlerce elektronik ürün hızla tükendi. Mağazanın ilk açılış gününde ayrıca, 7 ton tavuk, 2.5 ton kıyma, 5 ton pirinç, 4.5 ton muz, 30 ton ayçiçek yağı, 7 bin 500 çift çorap, 4 bin 200 adet gömlek satıldı. Migros Ticaret Genel Müdürü Özgür Tort, "Yedinci 5M mağazamızı Anadolu'nun gelişen yüzü Malatya'da açmanın heyecanı içindeyiz. 5M Malatya, 81 ile yaygınlaşma hedefimizin en canlı örneği" dedi. 30 binden fazla ürün çeşidiyle Malatyalılara hizmet vermeye başlayan 5M'de, koşu bandından müzik sistemine, laptoptan kozmetiğe kadar çok geniş bir yelpazede ürünler yer alıyor. 5M'in özel fırınından ve yemek köşesinden yiyecek alanlar isterlerse mağaza içindeki kafede de oturup yiyeceklerini tüketebiliyorlar. Markette, kuruyemiş, kuru meyve çeşitlerinin yanında zengin balık reyonu da dikkat çekiyor.

`Sıra Avcısı'yla beklemeye son
5M mağazasında Türkiye'de ilk kez müşterilerin kasada bekleme sürelerini en aza indiren `Sıra Avcısı' sistemi de uygulanmaya başlandı. Bu sistemde, müşteriler kasada sıra bekleme aşamasındayken, ürünler `Sıra Avcısı' adı verilen personel tarafından yüksek teknoloji ürünü okuyucularla taranıp kasaya aktarılıyor.
Böylece müşteri sırası geldiğinde, tüm ürünler kasadan zaten geçmiş oluyor. Kasada sadece kredi kartıyla ya da nakit olarak satın alınan ürünlerin ödenmesi kalıyor.
Radikal


Geri Dön