16 / 04 / 2024

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Kübra Çakır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Sağlam Rezidans'ta kuruldu.



Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Kübra Çakır tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık tarihinde kuruldu. 


Mila Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışı turizm organizasyonları düzenlemek,bu alanda etkinliklerde bulunmak resim,müzik,el sanatları sanatsal ve bilimsel kapsamlı  organizasyonlar düzenlemek. 2- Turistik tesislerde şov proğramları,animasyon organizasyonlar ve eğlence proğramları düzenlemek. 3- Otel,motel,kampik,pansiyon,tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu,lokanta, çay bahçesi, kahvehane, nargile salonları,  konaklama, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler kurabilir kurulmuş olan işletmeleri kiralayabilir. kiraya verebilir.devir alabilir devir edebilir inşaa edebilir,satın alır veya satabilir 4- Seyahat acentaları kanunu uyarınca,acentalık belgesi almak,yurt içinde ve yurt dışında turizm acentalığı kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak tur düzenlemek ve bu amaçla kara,deniz ve hava  yollarına ait biletler temin etmek gerekirse bunlarla ilgili bürolar açmak. açılmış olanlardan acentalık almak,başka seyahat acentaları tarafından düzenlenen, bu tür turların biletlerini satmak bunlara ilişkin rezervasyonlar yapmak yolcu taşımacılığı tur ve rehberlik hizmetleri ulaşım konaklama ve danışmanlık hizmetleri yapmak 5- Dağ turizmi,yayla turizmi,kaplıca ve termal turizm organizasyonlarını yapmak  6- Her türlü turistik amaçlı hediyelik süs ve takı eşyalarının, ithalatı,ihracatını yapmak,  imalatını,toptan ve perakende dahili ticaretini yapmak.  7- Yurt içi ve yurt dışı turizm,gezi ve ulaşım amaçlı yolcu ve tük taşımacılığı yapmak 8- Şirket faaliyetlerini devam edip genişletmek amacı ile her türlü  gayri menkulu ve her türlü taşıtları alır, satar işinin devamı için ihtiyaç duyulması durumunda   Banka ve finans kurumlarından kredi ve teminat mektubu alabilir,teminat verebilir.



Geri Dön